Početna NAJNOVIJE AKTUELNO Ibra se vraća u klub kojem je donio posljednji naslov državnog prvaka?

Ibra se vraća u klub kojem je donio posljednji naslov državnog prvaka?

237
0
DIJELI

Zlatan Ibrahimović mogao ni uskoro ponovno odjenuti dres Milana, kluba kojem je donio njegov posljednji, 18. naslov talijanskog prvaka sezone 2010/11.

Vijest je to koju donosi talijanski Premium Sport. Kineski vlasnici Milana u velikoj su akciji dovođenja pojačanja, a 35-godišnji veteran koji je 2012. godine napustio San Siro i prešao u PSG slobodan je igrač nakon isteka ugovora s Manchester Unitedom.

Veliki problem predstavlja Ibrahimovićeva ozljeda koljena zbog koje vjerojatno neće biti spreman do siječnja sljedeće godine, ali nema sumnje da bi Ibra bio veliko pojačanje za svaku momčad.

Prošle je sezone zabio 28 golova u 46 utakmica za Manchester United, a njegov agent Mino Raiola je najavio njegov ostanak u Europi.

Milan je s Ibrahimovićem osvojio jedan naslov u Serie A i jedan talijanski Superkup, a vatreni navijači ‘rossonera’ nadaju se povratku na staze stare slave.

Milan je ranije već doveo Matea Musacchija, Francka Kessiea, Ricarda Rodrigueza i Andrea Silvu. Hoće li Ibrahimović biti novo ime na tom popisu?

DIJELI