Home NAJNOVIJE AKTUELNO PERVERZNA SEKS IGRICA U Srbiji školarci se igraju “šarenih narukvica”?!

PERVERZNA SEKS IGRICA U Srbiji školarci se igraju “šarenih narukvica”?!

1109
1
DIJELI

U Srbiju je stigla još jedna opasna perverzna seksualna igrica koju osnovci i srednjoškolci igraju na žurkama – „šarene narukvice“!

Roditelji su zgroženi i uplašeni, a stručnjaci ističu da tinejdžeri ne mogu ni da shvati kakve posljedice to može ostaviti po njihovu psihu, ali i zdravlje!

– Igra se tako što djevojka stavi na ruku narukvicu određene boje. Potom ruku sakrije iza leđa. Dječak pogađa boju i ako pogodi, od djevojčice dobija „nagradu“ koju ta boja predstavlja. I to rade pred svima na žurki. Recimo, žuta ili zlatna predstavlja zagrljaj, dok zelena označava seks. Mogu i drugačije boje da se odrede – otkriva za Kurir sagovornik koji je upućen u ovu igru.

Posljedice preranog stupanja u seksualne odnose mogu biti maloljetničke trudnoće, kojih je sve više u Srbiji, ali i neka vrsta emotivne otupljenosti.

– U svojoj praksi više puta sam čula da tinejdžeri igraju ovakve i slične igrice na žurkama, međutim, ne znam da li je u pitanju urbana legenda ili se to zaista dešava. Međutim, ono što je sigurno jeste da današnja omladina stupa u intimne odnose jako rano, i to čine bez emocija, a svaki seksualni doživljaj bez emocija je neka vrsta nasilja nad djecom – kaže Jasna Janković, profesorka i predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika.

Dodaje da ovakve igrice čine da se iz društva izopštavaju djeca koja ne žele da učestvuju.

 

DIJELI