Početna NAJNOVIJE AKTUELNO VUČIĆEV “INFORMER” OBJAVIO SKANDALOZNU KARIKATURU: Ismijavaju političare koji su bili u Srebrenici

VUČIĆEV “INFORMER” OBJAVIO SKANDALOZNU KARIKATURU: Ismijavaju političare koji su bili u Srebrenici

253
0
DIJELI

Selam alejkum braćo i sestre. Predstavljam vam novu koaliciju koja će zasigurno pobijediti na prvim narednim izborima: Srebrenica Forever!”, riječi su koje na karikaturi navodno govori lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković.

Beogradski tabloid “Informer”, koji je u vlasništvu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, objavio je skandaloznu karikaturu na kojoj su lideri srbijanske opozicije Čedomir Jovanović, Saša Janković i Nenad Čanak, zbog odlaska na komemoraciju žrtvama srebreničkog genocida u Potočarima, predstavljeni kao muslimani.

Na karikaturi pod naslovom “Dosmanlije formirale novi savez” vrijeđaju se ideri opozicije ali i vjerska osjećanja muslimana.

“Selam alejkum braćo i sestre. Predstavljam vam novu koaliciju koja će zasigurno pobijediti na prvim narednim izborima: Srebrenica Forever!”, riječi su koje na karikaturi govori lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković.

 

DIJELI