Početna NAJNOVIJE AKTUELNO ANU MIHAJLOVSKI PRETUKLI NA SPLAVU!

ANU MIHAJLOVSKI PRETUKLI NA SPLAVU!

174
0
DIJELI

Voditeljka Ana Mihajlovski dobila je batine  kada su je čuvari beogradskog splava čupali za kosu, bacili na sto, a zatim je izbacili na ulicu.

Ona je sa prijatlejima i sestrom došla u ovaj klub na vodi kako bi proslavili rođendan jedne prijateljice, a “noćni provod” je završila počupane kose i u modricama.

Voditeljka je đuskala kada joj je prišao momak iz obezbjeđenja i rekao da mora da siđe sa fotelje i sjedne normalno, kao i ostali gosti.

– Kada joj je momak iz obezbjeđenja rekao da siđe, Ana mu je odbrusila: “Alo, ne diraj me.” To ga je iznerviralo, pa ju je uhvatio za kosu i odgurnuo na sto. Prišli su i drugi ljudi iz obezbjeđenja i počeli da se raspravljaju sa Mihajlovskom i njenim drugaricama – priča za Informer izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

– Posle žestoke svađe, Anu su uhvatili za vrat i bacili je na sto. Uhvatili su je oko struka i izbacili sa splava – kaže sagovornik i napominje da voditeljka jeste bila pripita, ali i da je obezbjeđenja bilo previše grubo prema njoj.

DIJELI