Početna NAJNOVIJE AKTUELNO BIVŠI PREMIJER SRBIJE OTVORENO: “Vučićevo ludilo je na maksimumu!

BIVŠI PREMIJER SRBIJE OTVORENO: “Vučićevo ludilo je na maksimumu!

158
0
DIJELI

Povodom prijetnji smrću Aleksandru Rodiću oglasio se Zoran Živković, lider NS i bivši premijer Srbije. On kaže da je Vučićevo političko ludilo dositglo maksimum.

– Mislim da je predsednik države potpuno podivljao. Dok je bio premijer njegova dijagnoza je bila za nijansu blaža, sada je došao do maksimuma politikog ludila. Preko glasila svojih kumova, podrepaša preti otvoreno ljudima. Javnost zna da ja nisam nikakav veliki prijatelj Kurira, nekada sam i cepao taj list, ali ovo što se danas radi sa vašim novinama prevazilazi najgore akcije sicilijanske mafije iz 30-tih godina i za to i predsednik i vlasnik tog lista i novinar koji je to radio treba da odu u zatvor na višegodišnju robiju – rekao je Živković.

Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, iznio je šokantne tvrdnje

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, iznio je šokantne tvrdnje u Ekspresu da se sprema Rodićevo ubistvo!

U tom intervjuu, novinarka nedeljnika Ekspres, izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovjek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada!

Naime, novinarka unaprijed zna da će ubiti vlasnika Kurira Aleksandra Rodića pa pita da li će Vučića optužiti za to. Joca Amsterdam odgovara da neće optužiti Vučića ali da će Rodića ubiti!!!

„Da li preti opasnost da mu se nešto loše desi, pa da Vučića za to optuže?, pita novinarka Jocu Amsterdama.
Na šta je on u sramnom intervjuu odgovorio:
Trovanje, ili saobraćajka

– Ja mislim da neće, uvek primenjuju drugu varijantu. Njega će najverovatnije da otruju. Ili mu spremaju saobraćajku ili neko trovanje.

Na to, novinar nastavlja sa svojim sramnim zaključcima: „A optužiće Vučića…“
Jocić je dodao za list Vučićevog kuma da se Rodiću spremaju “ ili saobraćajku ili neko trovanje“.

DIJELI