back to top

Dnevni horoskop za 07.01.2024.

Ovan


Dok ćete u situacijama koje zahtijevaju logiku ili vještinu briljirati, slabije ćete se snalaziti na ljubavnom planu na kojem biste mogli povući nesmotrene, nagle poteze. Ne propitkujte partnera o njegovim bivšim vezama, jer će to stvoriti neugodnu atmosferu u vašem odnosu. Ukoliko imate zategnut odnos s članom porodice, danas ćete i to riješiti.

Bik

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Obratite pažnju na detalje. Mnogo sitnica će vam odvraćati pogled s bitnog, a moguće je i da će vas neko htjeti nasamariti, podvaliti vam nekvalitetan proizvod, uzvratiti nedovoljno novca. Svaki prizor nereda izazivaće u vama tjeskobu pa ćete, uprkos umoru, mnogo snage trošiti na uređivanje doma. Nemojte pretjerivati!

Blizanci

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Usmjerićete pažnju na spoljašnji izgled pa ćete više vremena provoditi uljepšavajući se, slažući odjevne kombinacije ili radeći na oblikovanju tijela. Partner će biti veoma raspoložen za razgovor pa je pravi trenutak da nešto predložite ili zatražite odgovore na neka pitanja. Telefonskim pozivom iznenadiće vas neko iz inostranstva.

Rak

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Nesigurni ste u sebe i rezultate svog djelovanja, ali okolina će o vama imati znatno pozitivniji stav. Raspoloženje će vam popraviti osoba koja ima podroban uvid u vaš život. Intuitivno ćete prepoznavati tuđe misli i osjećanja, a snovi će vam biti intenzivni. Žustra rasprava u porodici, oko novca, mogla bi završiti svađom.

Lav

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Nemirni ste i imate potrebu kretati se i komunicirati, makar bez konkretnog cilja. Izmislićete opravdanje da nekoga nazovete ili da nekuda pođete. Međutim, oni na koje ste računali neće vam biti na raspolaganju, jer će jedni biti u gužvi, a drugi nedostupni. Večernji sati najviše uzbuđenja donose samcima – uživaćete u nečijoj naklonosti.

Djevica

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Radoznali ste i željni novih informacija, koje mogu varirati od intelektualnih saznanja do svakodnevnih tračeva. Djevice željne ljubavi, blizu su zadovoljstva na tom planu. Na putu prema emotivnom uspjehu može vas zaustaviti pasivnost pa nemojte očekivati da samo druga strana preduzima korake, dok vi mirno čekate na razvoj situacije.

Vaga

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Teret obaveza postaće vam lakši, a optimizam i samopouzdanje će vam se povećati. Povećano samopouzdanje, u odnosu sa suprotnim polom, navešće vas na odvažne, ali ne i nerazumne poteze. Sve što ćete činiti biće sa stilom i šarmom. Ako se nađete u većem društvu, briljiraćete humorom.

Škorpija

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Osjetljivi ste i ranjivi pa se zaštitite od stresa. Otkažite dogovore i sastanke, ali na vrijeme obavijestite one koji na vas računaju. Očekujte telefonski poziv osobe uz čiju ćete pomoć riješiti problem koji vas dugo tišti. Ne dopustite da se sve odvija preko telefonske žice, pozovite je na kafu i uživajte u razgovoru.

Strijelac

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Magnetski će vas privlačiti kupovina i obilasci prodavnica. Priuštićete sebi kakvu stvarčicu, možda komad garderobe ili kozmetički preparat. Na pomolu su nova poznanstva, a prilike za ljubavne početke biće povećane, naročito ako se nađete u društvu. Mogla bi vam se svidjeti osoba atraktivnog izgleda.

Jarac

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Dobro ste raspoloženi, ali prevelika količina vanjskih podražaja ipak će na vas djelovati stresno. Mnogo ćete kontaktirati s ljudima, puno telefonirati i slati poruke ili obavljati niz sitnih poslova. Budete li prikovani za stan, bićete nezadovoljni. Zato, iskoristite popodne za šetnju ili kafu u dobrom društvu.

Vodolija

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Bićete saosjećajni i susretljivi, što će okolina brzo prepoznati i tražiti od vas usluge. Uživaćete u primanju komplimenata i time podsticati partnerovu ljubomoru. Ako primijetite da se ljuti, pokušajte ga odobrovoljiti. Vrijeme je povoljno ukoliko želite da preduzmete nešto korisno vezano za svoje fizičko zdravlje ili estetski utisak.

Ribe

Dnevni horoskop za 07.01.2024.
Nerviraće vas nagomilane kućne obaveze, ali vi se znate organizovati tako da u kratko vrijeme možete obaviti sve što je bitno. Susrešćete se s više prilika za putovanje, a odnosi s braćom ili sestrama te ukućanima na pragu su boljeg razdoblja. Okrenite se prema sebi – otkrijte šta je razlog vašeg nemira. Možda nešto trebate mijenjati.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima