back to top

Dnevni horoskop za 09.02.2024.

Ovan


Okolina će vam biti naklonjena, a osoba koja vam se sviđa sve će jasnije pokazivati da joj se sviđate. Pravi je trenutak da preuzmete inicijativu i krenete u ljubavnu akciju. Laskaće vam duži pogledi slučajnih prolaznika i goditi veća pažnja vašeg partnera. Već sad ćete kovati planove za ljetovanje i stavljati novac na stranu.

Bik

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
Bićete prijemčivi na tuđa raspoloženja, a najviše će vas pogoditi nečiji problemi. Osjećajnost i ranjivost biće istaknute pa će vas prisjećanja na djetinjstvo i mladost ispuniti nostalgijom. Na poslovnom planu poboljšavaju se odnosi i dobijate priznanja koja će vam ostaviti gorak okus u ustima, jer stižu nakon predugog razdoblja dokazivanja.

Blizanci

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
Skloni ste čestim promjenama raspoloženja. Bračna napetost uticaće na vas, a vaš unutrašnji nemir odražavaće se na radnu okolinu. Nagli preokreti u poslovnim dogovorima dodatno će vas nervirati. Taman kad jedan posao privedete kraju, naći će se neki drugi na koji ste zaboravili, a hitno ga treba završiti.

Rak

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
Nećete bježati od rada pa ćete zasukati rukave i obaviti više od planiranog. Kolege ili šefovi izlaziće vam u susret i tako pomoći oko onih poslova u kojima možda niste stručni. Raste i vaša odgovornost prema porodici, što može biti povezano s dolaskom prinove i velikim promjenama u vašem domu.

Lav

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
Obrazovanje, putovanja ili polaganje ispita ono je što vam danas polazi od ruke. Bićete sposobni da pronađete originalno i djelotvorno rješenje za problem, možda čak i za dva odjednom. Uživaćete u saznanju da bitne osobe uživaju u vašem društvu, a i partner će vam u mnogim situacijama biti podrška.

Djevica

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
Preuveličavaćete probleme pa nećete biti u stanju da primijetite ono što je lijepo ili ugodno. Poput magneta privlačićete dosadne osobe, ali neke od njih nećete moći izbjeći. Umor i zasićenost nekim rutinskim stvarima uticaće na porast neraspoloženja. Razočaraće vas postupci vaših ukućana, ali za koji dan ćete se pomiriti.

Vaga

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
Mnogo toga možete naučiti iz svega što vam se događa ili iskoristiti za svoj napredak. Uspješno ćete riješiti poslovne odnose koji su vam zagorčavali život. Ako se bavite sportom, često trčite ili vozite bicikl, pazite se padova i povreda.

Škorpija

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
Zračićete pozitivnom energijom pa će mnogi rado boraviti u vašem društvu. Uticaj Marsa pojačava vaš libido pa ste prema partneru veoma strastveni i senzualni. Ni samci neće ostati bez prilika za nova poznanstva pa je bitno da se više družite i izlazite. Na novac pripazite – previše trošite.

Strijelac

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
U svim napetim situacijama do izražaja će doći vaša snalažljivost i smisao za improvizaciju. Malo ko će se moći s vama mjeriti u umnim nadmetanjima – vaša riječ uvijek će biti posljednja. Iako niste u povoljnom astrološkom razdoblju, snaga vašeg karaktera sve više dolazi do izražaja, a problemi u vama bude prkos i snagu volje.

Jarac

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
Očekuje vas mnogo napora i odricanja. Imaćete premalo slobodnog vremena, a svaka pomisao na odmor i izležavanje u krevetu izazivaće čežnju. Ako je moguće, prihvatite kakvu god pomoć vam drugi nude i pravite redovne pauze. Biće vam potrebne kako biste uspostavili red na poslu, u ličnom i porodičnom životu.

Vodolija

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
U poslu će do izražaja doći vaša originalnost pa biste mogli biti začetnik neke nove ideje ili doći do inovativnog rješenja. Ako ste u potrazi za novim ljubavnim iskustvima, pred vama se otvara širi izbor. Prijateljstva i poznanstva naprosto niču pred vama i to iz smjerova iz kojih ste najmanje očekivali.

Ribe

Dnevni horoskop za 09.02.2024.
Sami sebi ćete biti teški i naporni. Previše ćete analizirati ko vam je šta rekao i sve pogrešno tumačiti. Imaćete osjećaj da ste u svemu neshvaćeni. Međutim, prema večernjim satima malodušnost će vas napustiti, a vratiti se dobro raspoloženje. Nije isključen susret s bivšom simpatijom i obnova osjećanja, ali na način koji će i vas same iznenaditi.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima