back to top

Dnevni horoskop za 09.11.2023.

Ovan


Bićete otvoreniji za obavljanje onoga što vas je do sada odbijalo, kao što je posao koji je vrlo odgovoran ili koji prije niste nikad radili. Ukoliko patite zbog neuzvraćenih emocija, primijetićete promjenu na simpatijinom ponašanju. To će vam uliti novu nadu.

Bik

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Oslobodićete se okova prošlosti i okrenuti novu stranicu u svom emotivnom životu. Shvatićete da je osoba koju imate pored sebe vrednija od već blijedih emocija prema bivšoj ljubavi. Privlačiće vas umjetnički poslovi. Fotografija, muzika, ples pa i sport biće neke od aktivnosti kroz koje ćete ispunjavati svoje kreativne potrebe.

Blizanci

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Mogući su neplanirani troškovi vezani za dom i ukućane, ali i oni poput plaćanja kazne za parkiranje, kamata zbog nepodmirenih računa i slično. Partner će vas iznenaditi svojim nemirom i pokretljivošću. Činiće vam se da su mu svi bitniji od vas, a njegovi prozirni izgovori za neispunjena obećanja ići će vam na živce.

Rak

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Odlično ćete se snalaziti u novim situacijama. Neki među vama širiće se na nova poslovna područja, dok će drugi tražiti izazove u putovanjima ili učenju. Dan je odličan za rad na sebi, razmišljanje o problemima i pokušajima da ih riješite. Šta god da vas mučilo, intuitivno ćete pronalaziti načina da sebi i drugima olakšate život.

Lav

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Imate prilike za početak obećavajuće veze, ali druga strana očekuje od vas više inicijative. Neka vas to ne odbije – poigrajte se malo sa zavođenjem. Razmatraćete kako namaknuti dovoljno novca za novi namještaj ili neko drugo ulaganje u svoj dom. Mogli biste razmišljati o kratkoročnom kreditu.

Djevica

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Ljubavni život odvijaće se pod naletom snažne privlačnosti i strasti. Neko će vam se svidjeti pa vam ta osoba danima neće izlaziti iz glave. Da su osjećanja obostrana mogli biste se ubrzo uvjeriti, jer će druga strana preuzeti inicijativu i pozvati vas na sastanak. Ako ste vezani brakom, bićete zaokupljeni produbljivanjem svog odnosa.

Vaga

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Tračevi koje ćete čuti o sebi izbaciće vas iz takta. Nemojte se s takvima raspravljati, jer se radi o tuđoj zavisti. Tražićete priliku da se istaknete i nametnete, ali nije pravi trenutak za to. Odložite važnije poslovne kontakte i odluke za iduću sedmicu. Tada ćete imati više energije, a i okolnosti će vam ići u prilog.

Škorpija

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Ako između vas i partnera postoje nesuglasice, bićete zadovoljni ishodom razgovora. Oboje ćete biti svjesni činjenice da je vrijeme za iskorake. Vezivaće vas spone zajedničkih interesa, odgovornost i obaveze prema domu i djeci. Jedini kamen spoticanja mogu biti novčani problemi, ali i za to ćete naći izlaz.

Strijelac

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Ne zatvarajte oči pred problemima, jer samo odugovlačite ono što ionako morate riješiti. Poboljšajte odnose na poslu, a najprije s bračnim partnerom. Zaboravili ste na opuštenost i zabavu – nemojte dopustiti da problemi potpuno zagospodare vašim životom. Probudite u sebi svoj, dobro poznati, prkos i nasmijte se.

Jarac

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Učenje, studiranje i sve zahtjevnije intelektualne aktivnosti ići će kao podmazane. Mogli biste nekoga zadiviti svojim znanjem i tako još jednom potvrditi svoju stručnost. Nije isključeno da se nađete u društvu osobe koju krasi posebna životna filozofija. Razgovor s njom mogao bi bitno uticati na promjenu vaših svjetonazora.

Vodolija

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Više ćete se baviti sobom. Previše ćete se opterećivati brigama ili razgovarati s nesimpatičnim ljudima. Tuđi problemi loše će djelovati na vas, kvareći vam raspoloženje. Mogli biste naići na nekoga ko neće razumjeti zašto ne želite vezu s njim pa biste mogli imati problema. Najbolje je ne upuštati se u podrobna objašnjenja.

Ribe

Dnevni horoskop za 09.11.2023.
Bićete zasićeni neprekidno istim licima i pričama. Nećete se miriti prosječnošću, nego tražiti promjenu te težiti višim interesima i ciljevima. Ipak, moraćete nešto srušiti da biste ponovno gradili. Partnerski i drugi odnosi doći će u iskušenje, a nedostajaće vam strpljivosti za saradnju i ustupke.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima