back to top

Dnevni horoskop za 10.02.2024.

Ovan


Bićete skloni troškovima koje trenutno ne možete priuštiti. Bračni partner predstavljaće značajnu stavku vaših rashoda. Bilo da je u pitanju poklon za godišnjicu braka, rođendan ili finansijska pomoć koja mu je nužna u poslu, dodatni troškovi odraziće se na stanje na vašem računu.

Bik

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Imaćete dovoljno snage i energije da konačno razriješite neke odnose i situacije. Tek kada to učinite, moći ćete slobodno i neopterećeno krenuti dalje. Zahvaljujući veselom i maštovitom partneru, dan će vam biti ljepši. U njegovom društvu dobra zabava je zagarantovana, a neće vam nedostajati ni uzbuđenja u spavaćoj sobi.

Blizanci

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Ne dopustite da vas uvrijedi nečija dobronamjerna kritika ili nepromišljena izjava. Bićete osjetljivi i snažno reagovati na podražaje iz okoline. Razmislite kako ćete se najbolje opustiti i odmoriti. Izbjegavajte boravak u zatvorenim prostorijama!

Rak

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Partner će vam nametati užurbani dnevni ritam. Obavljaćete neke poslove ili obaveze u njegovo ime, što će vas ljutiti. Nećete se moći dogovoriti ni oko sitnica. Svako će potezati na svoju stranu i prigovarati, ali niko neće nuditi konstruktivno rješenje. Ipak, nesuglasice ćete brzo izgladiti i to još večeras.

Lav

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Bićete vođeni osjećanjima u svemu što budete radili. Ljubav će biti važna tema i inspiracija, bilo da ste zaljubljeni, odnosno u vezi ili ne. Otkrićete tajnu uživanja u malim stvarima, radovati se sitnicama i prepuštati se trenutku. Bićete realni i objektivni, nećete graditi kule u vazduhu i zanositi se vezom koja se ne može ostvariti.

Djevica

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Od jutra ćete biti dobro raspoloženi. Osjetićete da vam se vraća optimizam i da stvari nisu tako mračne kako se vama još do juče učinilo. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, svi problemi i sporovi biće izglađeni barem na neko vrijeme. Prijatelji ili rođaci, koji žive u inostranstvu, mogli bi vam doći u posjetu.

Vaga

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Ako u vašoj vezi, odnosno braku, ne cvjetaju ruže, mogući su značajni iskoraci ili barem pokušaji promjena. Na tapetu će se naći ozbiljne teme, uključujući i raskid odnosa. Ne donosite odluke naprečac, makar se radilo i o ljubavnom trokutu. Planetarna podrška pomaže da nađete izlaz iz krize, iako vam se tako ne čini.

Škorpija

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Na vama svojstven blag i diskretan način bićete oni koji će u rukama držati konce ljubavnog i porodičnog života. Partner će biti izložen pojačanim pritiscima, naročito onim finansijske prirode. Znaćete ga opustiti i objasniti da su njegovi strahovi i sumnje pretjerani te da su odraz subjektivnog doživljaja, a ne stvarnog stanja stvari.

Strijelac

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Dan je odličan za renoviranje stana i kupovinu namještaja, a naročito umjetničkih slika i skupih predmeta. Kućni poslovi i obaveze oduzimaće vam mnogo vremena, u čemu će vam pomagati i partner, odnosno ukućani i članovi rodbine. Bračne veze osvježiće odlazak u bioskop te smijeh i zabava.

Jarac

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Ako ste slobodni, samoća vam neće predstavljati teret. Slobodne trenutke ispunićete zanimljivim sadržajima. Mnogo ćete se družiti i primati goste ili se posvećivati hobijima. Razmišljaćete o upisivanju na kurs umjetničkog ili kreativnog predznaka, a ako ste nekad svirali neki instrument, ponovo ćete ga uzeti u ruke.

Vodolija

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Pomirićete se s nekim ljudima koji su prema vama bili zlonamjerni. Ipak, nemojte im se početi previše povjeravati – ­zadržite dozu opreza i dalje. Približavanje proljeća podstakunće vas da se zamislite nad svojim tijelom i počnete redovnije vježbati. Uspjeh će najviše zavisiti od toga koliko ćete u tome biti istrajni.

Ribe

Dnevni horoskop za 10.02.2024.
Planete vam podižu energiju. Napokon su drugi spremni saslušati vas i poslati vam povratnu informaciju. Pravi je trenutak da pokrenete razgovor o osjetljivim temama i iznesete svoje prijedloge. Bliske osobe prepoznaće i više cijeniti vaš trud. Društveni život oslobodiće vas unutrašnje napetosti pa je izlazak više nego preporučljiv.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima