back to top

Dnevni horoskop za 13.01.2024.

Ovan


Sve nepovoljne okolnosti i situacije možete savladati tako što ćete pokazati više sluha i razumijevanja za partnerove želje i potrebe. Stariji član porodice vas sputava u djelovanju, odlukama i samostalnosti uopšte. Ovo će najviše biti izraženo kod mlađih, pred kojima su dani odluka. Mogli biste prelistavati oglase u potrazi za stanom.

Bik

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Očekuje vas mnogo razgovora, poruka i raznih prijedloga od strane prijatelja. Nećete pogriješiti ako negdje otputujete, jer vam je promjena potrebna. Ako ste zbog posla ili nekih drugih obaveza zanemarili bližnje, nastojte udovoljiti njihovim potrebama. Oni koji su za volanom, neka oprezno voze!

Blizanci

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Ako ste se probudili mrzovoljni, uz malo truda i dobre volje brzo ćete zaboraviti na neraspoloženje, a u tome će vam pomoći i članovi porodice. Prihvatite poziv za druženje i izlazak ili pozovite drage ljude u svoj dom. Ne dopustite da vam loša novčana situacija pokvari raspoloženje, jer stanje nije dugoročno.

Rak

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Samoću ćete teško podnositi. Zaželjećete se društva, smijeha i veselog ugođaja. Rado ćete ugostiti prijatelje. Dobro raspoloženi, nasmijavaćete cijelo društvo i članove porodice. U dobrom ste ljubavnom razdoblju, a povoljan Mjesečev uticaj učiniće vas posebno privlačnima i šarmantnima.

Lav

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Osjećaćete se umorno pa će vas iscrpljivati odnosi s bližnjima. Provedite miran dan u društvu ukućana i posvetite se hobijima i omiljenim aktivnostima. Budite tolerantniji prema prijateljima, jer malo će trebati pa da se s nekim posvađate. Ljude ćete čitati kao otvorenu knjigu pa će mnogi biti iznenađeni vašom oštroumnošću.

Djevica

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Uživaćete u društvu, zanimljivim razgovorima i večernjem izlasku. Neko će vam se udvarati, a vaša reakcija uvjeriće drugu stranu da ste vrijedni truda. Osoba koja vam se sviđa daće vam do znanja da želi s vama ozbiljno popričati. Pristanite na razgovor, jer ćete čuti baš ono o čemu danima sanjarite.

Vaga

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Ne prihvatajte poziv za izlazak upućen od strane osoba koje vam se ne sviđaju – u protivnom vam predstoji veče neopisive dosade. Izbjegavajte društvo mrzovoljnih osoba. Sklonost prebacivanju i kritikovanju negativno će se odraziti na ljubavni život. Vodite računa o samokontroli i ne dopustite da vama ovlada ljutnja.

Škorpija

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Pred vama je dan ispunjen zabavom. Moguć je razgovor s rođakom iz inostranstva. Namjeravate li posjetiti prijatelje, neka vam vrijeme protekne u što većoj zabavi s njima. Što se ljubavi tiče, očekujte proturječne ljubavne znakove od partnera ili simpatije. Nećete znati na čemu ste, ali uskoro će se i to pojasniti.

Strijelac

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Sputavanjem strasti i osjećanja upadaćete u tjeskobno stanje. Ako ste zaljubljeni, a emocije vam nisu uzvraćene, pokušajte ponuditi ruku prijateljstva. Tako ćete najbolje znati imate li šansi kod druge strane ili ne. Veče provedeno u društvu obećava vam fenomenalne trenutke zabave.

Jarac

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Ako ne želite da vaša veza izgubi na stabilnosti, ponašajte se odgovornije prema partneru. Bićete vrlo osjetljivi pa ćete na njegove dobronamjerne savjete burno reagovati. Riješite nedoumice otvorenim i iskrenim razgovorom, recite šta vas tišti. Možda nećete odmah polučiti uspjeh, ali barem ćete postići da se partner zamisli nad vašim riječima.

Vodolija

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Partner bi se mogao osjećati zanemaren i opterećen obavezama. Pomozite mu, ali ne samo riječima nego konkretnom akcijom. Posvetite dan poslovima koje ne stignete obaviti tokom sedmice. Ipak, nađite malo vremena za sport ili kratku šetnju.

Ribe

Dnevni horoskop za 13.01.2024.
Ljudi će vam biti skloni i nećete se osjećati usamljenima. Ipak, mogli bi vas ometati u trenucima kada želite pridrijemati ili odmoriti. Ako ste slobodni, ne propustite priliku za poznanstvo koje bi moglo prerasti u nešto više. Uživaćete u društvu veselih prijatelja. Bićete spremni na sve, samo da što bolje iskoristite slobodno veče.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima