back to top

Dnevni horoskop za 19.01.2024.

Ovan


Dosta vremena provodićete u samoći. Bićete izbirljivi u pogledu osoba koje želite uz sebe. Vaša hladnoća i nezainteresovanost, koja vam inače nije svojstvena, obeshrabriće nekoga u osvajačkom pohodu. Pripremite se na povećan broj obaveza koje će biti posljedica odsutnosti kolega i saradnika.

Bik

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Postajaćete pozitivniji pa će vam i ljubavni život postati sve uzbudljiviji. Osjećaćete na sebi tuđe poglede i to će vam goditi. Zahvaljujući svom šarmu, bićete u stanju dobiti ono što želite. Ljubav i prijateljstvo preživjeće nalet iskušenja, ali ne zadugo – nešto se “opasno” kuva između vas i osobe koja vam se sviđa.

Blizanci

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Bićete primorani priznati sebi i drugima da se jedan vaš izbor nije pokazao kao najsrećnije rješenje. Otvoriće vam se prilika za promjenu, ali nećete biti sigurni kako je provesti u djelo. Danas ni ne pokušavajte, za tako nešto biće bolje sutra preduzeti korake. Ispunite obećanje koje ste dali prijatelju.

Rak

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Primaćete pozive za zabavu, upoznati nove ljude i iskoristiti priliku da predstavite sebe i svoj rad većem broju ljudi. Zaljubljeni će uživati u čvrstom ljubavnom zagrljaju. Mogli biste se oprostiti od ljubavne prošlosti i strastveno uletiti u nešto sasvim novo i drugačije od svega do sada, što će vam biti novo nadahnuće.

Lav

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Bićete tvrdoglavi i svojeglavi, a vaši bližnji biće izloženi pravim mukama u želji da vas uvjere u nešto što bi bilo dobro po vas. Vaše odluke vezane za novac biće nerealne, posebno u očima partnera. Nešto ste naumili kupiti, prodati ili preurediti i ništa vas neće moći skrenuti sa zacrtanog puta, čak ni bližnji.

Djevica

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Bićete u prilici da birate i postavljate svoje uslove. Najbolje se prilagoditi, ne izazivati svađe i pričekati da problemi prođu. Nećete previše paziti šta govorite pa biste se mogli nekome zamjeriti. Ukoliko imate tegoba s kičmom, izbjegavajte dizanje teških predmeta, a godiće vam ležeći položaj s blago podignutim nogama.

Vaga

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Potrebna vam je promjena, nova iskustva i doživljaji koji će obogatiti vaš život. Možda ljubavni izabranik neće moći pratiti vaše potrebe, ali barem će pokušati. Pripazite na zdravlje, jer pretjerani fizički napori donose bol u mišićima i probleme s koljenima. Ne odgađajte odlazak doktoru, ako neke vaše tegobe predugo traju.

Škorpija

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Sve vam je dopušteno, zato se malo poigrajte s uobičajenim i već pomalo dosadnim životnim kulisama. Trud donosi odlične rezultate, zato nemojte dopustiti da vam dan protekne isključivo u zabavi. Ako ste u vezi, druga strana će vas obožavati. Naravno, pod uslovom da zadovoljite njena očekivanja i potrebe.

Strijelac

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Moraćete biti u centru zbivanja, kako slučajno ne biste nešto propustili. Više vremena provodićete u automobilu, javnom prevozu ili u vozu. Pripremite se na prolazne teškoće s telefonskim linijama ili s osobama s kojima dijelite stambeni prostor. Moraćete im izaći ususret i odvojiti novčani iznos za njihovo izdržavanje.

Jarac

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Godiće vam komplimenti i pogledi drugih osoba. Pristajaćete i na flert, ali nepogrešivo ćete znati do koje tačke možete ići, a da ne pređete vlastite granice. Neko će vam se obratiti za savjet ili će tražiti od vas da ga podržite. Znaćete kako se treba postaviti u datoj situaciji. U saobraćaju ćete biti nesmotreni pa pripazite.

Vodolija

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Dan će biti pun novih vijesti, poslovno iskoristivih informacija ili slučajnih susreta sa starim znancima. Obavljajući honorarni posao, zaradićete više novca i podmiriti troškove. Mogli biste posjetiti zubara, obaviti redovni pregled ili se podvrgnuti pretragama kako biste napokon znali šta se događa u vašem tijelu.

Ribe

Dnevni horoskop za 19.01.2024.
Presudan uticaj na vaše raspoloženje i način na koji ćete ispunjavati slobodno vrijeme imaće finansijske prilike, ali i odnos s najbližima. Izvjestan je jak uticaj ženske osobe na porodične prilike i na vašu ljubavnu vezu. Nemojte padati pod bilo čiji uticaj nego slušajte svoje srce i ono što vam govori vaše unutrašnje “ja”.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima