back to top

Dnevni horoskop za 29.12.2023.

Ovan


Zabava i posao mogli bi se ispreplitati. Kada se zaželite provoda, ispriječiće se posao, a kad usmjerite energiju na radne zadatke, prijatelji vam neće dati mira. Bićete zatrpani gomilom obaveza na koje niste računali. Ipak, u svemu će vas voditi dobro raspoloženje pa vas ni umor na kraju dana neće omesti da isplanirate izlazak.

Bik

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Imaćete pune ruke posla, a posebno na porodičnom planu će biti osjetljivo životno područje. Nerijetko će vam smetati prisutnost bližnjih. Osjetićete da vam je potrebna samoća kako biste radili šta poželite. Roditelje će zabrinjavati neposluh mlađih koji će tražiti više slobode u kretanju i večernjim izlascima.

Blizanci

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Okrenite se budućnosti i planovima koje imate i ne dopustite da vas išta pokoleba. Mijenjaćete se, graditi stavove i prihvatati nove vrijednosti koje će rezultirati promjenom u vama. Bićete spremniji da napravite radikalne korake u životu. Izađite u grad i obavite kupovinu.

Rak

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Mjesečev položaj nagovještava kratkotrajno stanje zbunjenosti, dekoncentrisanosti i nemogućnosti da se kvalitetno sporazumijete s partnerom. Najbitnije je da govorite ono što mislite i da ništa ne preduzimate dok ste ljuti. Pripazite na prehrambene navike i želudac – u večernjim satima izbjegnite previše kaloričnu večeru!

Lav

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Gdje god da se nađete, privlačićete pažnju. Zadovoljstvo će se vidjeti na vašem licu i osmijehu. Nalazite li se izvan mjesta prebivališta, znaćete uživati u onome što vam se nudi. Privatni život će bam biti važan pa ćete mu pridavati veliku pažnju. Zajedno s partnerom kupovaćete poklone za djecu.

Djevica

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Očekuje vas nerazumijevanje s osobama koje su vam bliske ili ćete biti zatrpani poslovima i kratkim rokovima. Bićete filozofski raspoloženi i u potrazi za odgovorima kojima želite proširiti životne vidike. Podsvijest će vam biti aktivna pa ćete u mnogim situacijama nastupati vođeni intuicijom i predosjećanjima.

Vaga

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Ne trošite energiju na rasprave, posebno unutar vlastitog doma. Dan je pogodniji za obnovu unutrašnjih snaga nekom sportskom aktivnošću, rekreacijom ili šetnjom. Neke će iznenaditi srećna vijest, možda dolazak prinove u porodici. Ako se spremate na putovanje, pakovaćete se u priličnoj zbrci pa pazite da nešto ne zaboravite.

Škorpija

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Na poslu će vam nedostajati koncentracije i to baš kad ga bude preko glave. Povećavaće se potrebe prema drugima, rokovi će biti kratki, a i obaveze izvan posla dovoljno zahtjevne da pojačaju napetost. Jedva ćete čekati kraj radnog vremena da biste se isključili iz svih zbivanja. Pripazite na probavu i izbjegavajte kafu na prazan želudac.

Strijelac

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Mogući su kontakti s osobama koje žive daleko od vas, poslovna ili turistička posjeta inostranstvu. Slobodni će privlačiti veću pažnju pripadnika suprotnog pola. Neko će vam svojim ponašanjem ili izjavom dati do znanja da mu se sviđate, a ni vi nećete ostati nezainteresovani. Razmijenićete telefonske brojeve.

Jarac

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Vaša vas ambicija stalno tjera na akciju pa i onda kada ste planirali provesti vrijeme na drugačiji način. Brojni među vama više se ne znaju opustiti, što može rezultovati iscrpljenošću. Razmislite postupate li mudro, osluhnite potrebe ili savjete drugih. Na konfliktne odnose s nekim ljudima ne biste trebali dolijevati ulje na vatru.

Vodolija

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Ljudi će vam prilaziti, zvati vas telefonom, raspitivati se o vama, a iznenadiće vas i pozivi osoba koje niste dugo vidjeli. Bićete požrtvovani prema onima koje volite. Izaći ćete ususret osobi u nevolji i voditi duge razgovore o tome kako joj pomoći. Ljubavni život biće ispunjen povjerenjem i bliskošću.

Ribe

Dnevni horoskop za 29.12.2023.
Pred važnim ste poslovnim odlukama pa biste mogli potpisati ugovor ili okončati pravni problem. Neki od vas će nekontrolisano posezati za novčanikom te potrošiti previše novca. Samci, nećete se moći požaliti da nema prilika. Slučajno poznanstvo moglo bi prerasti u intenzivan odnos prožet strašću.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima