Početna NAJNOVIJE AKTUELNO FlixBus od narednog mjeseca u BiH

FlixBus od narednog mjeseca u BiH

462
0
DIJELI

Sarajevo postaje prvo ishodišno mjesto i važna tačka polazišta FlixBusa u BiH

Usluge FlixBusa, novog evropskog autobusnog operatera stanovnici Bosne i Hercegovine će moći koristiti od polovine juna.
Prva međunarodna FlixBus linija kreće 15. juna iz Sarajeva te povezuje sedam destinacija u BiH (Sarajevo, Kakanj, Zenica, Žepče, Maglaj, Doboj, Derventa i Brod) s 14 destinacija u Njemačkoj.
Kroz glavna velika čvorišta FlixBusa koja će biti direktno povezana sa Sarajevom, poput Münchena, Frankfurta ili Stuttgarta, stanovnicima BiH uz interkonekcije dostupno je više od 1.000 destinacija u 22 evropske zemlje.
Time Sarajevo postaje prvo ishodišno mjesto i važna tačka polazišta FlixBusa u BiH.

Prodaja karata je otvorena te ih je moguće kupiti putem web stranice www.FlixBus.hr u domaćoj valuti KM, putem mobilne aplikacije ili kod prodajnih partnera FlixBusa. Sve informacije mogu se saznati i putem korisničke službe na +385 (01) 8000 380.

FlixBus putnici profitirat će od mnogobrojnih pogodnosti, prije svega od prioriteta kao što su sigurnost i udobnost. FlixBus u svakom autobusu osigurava više prostora između sjedala, utičnicu, besplatan internet, besplatnu prtljagu te mogućnost otkaza ili promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska bez naplate.
FlixBus je počeo kao start-up 2013. godine nakon liberalizacije njemačkog tržišta. Svojim poslovnim modelom, u manje od tri godine proširio se na gotovo cijelu Evropu, saopćeno je iz te kompanije.

DIJELI