Početna NAJNOVIJE AKTUELNO Gdje je nestao Enis Bešlagić?

Gdje je nestao Enis Bešlagić?

194
0
DIJELI

Glumca Enisa Bešlagića koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulogama brbljavog portira Šemse iz “Naše male klinike” i muzičara Dženisa-Dženisa u seriji “Lud, zbunjen, normalan” u posljednje vrijeme ne viđamo često na malim ekranima.
Čini se da Enis u posljednje vrijeme ne prima baš puno poslovnih ponuda, razlog tome je, navodno, njegovo zamjeranje političarima nakon govora u Mostaru, u kojem je progovorio o životu ljudi u BiH i odnosu političara prema njima. Potvrdio je to i on sam ranije ove godine, kad je priznao da u godinu dana nije snimio nijedan kadar, ni filma ni serije. Jednostavno, završio je na crnoj listi.

Srećom, priča nije stala na tome. Njegovi obožavatelji odlučili su pokazati da oni svog omiljenog glumca bezuvjetno podržavaju i na Facebooku su mu osnovali grupu potpore

 

 

 

Valerija Vacek

Ljudino, ostani takav kakav jesi!! Volimo te jer samom svojom pojavom tužnog čovjeka napraviš sretnim, uplakanog nasmiješ!! Čovječe Božji, iz tebe naprosto pršti dobrota, ona predivna ljudska toplina!!! Rijetki su danas takvi, zato ne brini!!! Dat će Bog pa će sve biti dobro!!!

DIJELI