Početna NAJNOVIJE AKTUELNO MELANIA VARA DONALDA: “Prva dama je u vezi sa zaštitarom, a njen...

MELANIA VARA DONALDA: “Prva dama je u vezi sa zaštitarom, a njen muž sve to dobro zna”!

156
0
DIJELI

Ovih dana, svjetla reflektora uperena su prema bračnom paru Trump, a žutoj štampi posebno je zanimljiv brak 47-godišnje Slovenke Melanije i 70-godišnjeg američkog predsjednika koji očito ne funkcionira kako bi trebao.

U brojnim službenim prilikama Melania je viđena namrštena lica, a njeno nedavno odbijanje ruke vlastitog supruga u kratkom je roku pretvoreno u GIF koji se rado dijeli na društvenim mrežama.

Uz Donaldov arogantan i nesnosan karakter, ovih je dana na površinu isplivala još jedna informacija koja bi zaista mogla dovesti do razvoda predsjednika i bivše manekenke.

Naime, spisateljica Monica Byrne javno je optužila Melaniju da već godinama ima ljubavnika, a otkrila je i da zna o kome je riječ.

Zgodna Melania navodno ljubuje sa šefom zaštitara draguljarnice Tiffany, koja se nalazi u Trump Toweru.

Kako izvještava Perez Hilton, ove šokantne optužbe spisateljica je mrtva hladna iznijela na Twitteru, a svojim je sljedbenicima otkrila i kako za izvanbračne avanture svoje supruge Donald Trump dobro zna.

 

 

 

 

 

 

Nadalje, Monica tvrdi da su Trump i Melania potpisali ugovor prema kojem bi se sigurno razveli u slučaju da je on izgubio izbore, no s obzirom na to da je postao predsjednik, upustili su u pregovore kako bi se ipak oslobodili muke (čitaj:braka), na što bezbolniji način.

Odakle spisateljici Monici ove informacije, nije objasnila, no svojim je otrovnim tweetovima itekako podigla medijsku prašinu.

DIJELI