Početna NAJNOVIJE AKTUELNO PAPA FRANJO PRIMIO ČOVIĆA: Na poklon dobio dres Zrinjskog i reprezentacije BiH!

PAPA FRANJO PRIMIO ČOVIĆA: Na poklon dobio dres Zrinjskog i reprezentacije BiH!

132
0
DIJELI

Poseban akcenat tokom razgovara je stavljen na trenutni položaj hrvatskog naroda u BiH. Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović izrazio je zahvalu Svetoj Stolici za iskazanu kontinuiranu brigu za Hrvate, ali i sve ostale narode u BiH.

Potom je održana i audijencija za delegaciju hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Na kraju audijencije, papa je blagoslovio delegaciju.

Nakon audijencije kod pape, hrvatski član Predsjedništva BiH, s delegacijom, imao je susret s kardinalom Pietrom Parolinom, državnim sekretarom Svete Stolice.

Prvi pomoćnik selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dragan Perić rekao je da je deleacija papi Franji uručila dres reprezentacije BiH kao i dres prvaka BiH, Zrinjskog.

– Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam bio u audijenciji kod pape, a posebno mi je zadovoljstvo što sam imao prigodu uručiti mu dresove reprezentacije BiH i prvaka BiH Zrinjskog s njegovim imenom – kaže Perić za Fenu nakon audijencije kod pape za izaslanstvo BiH predvođeno hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem.

Perić ističe kako je papa odlično reagirao na ovu gestu, baš kao i njegovi suradnici koji su dočekali bh. izaslanstvo.

 

 

– Iznenadilo me s kolikim oduševljenjem papini suradnici pričaju o našim igračima koji daju golemi obol nogometnom prvenstvu Italije. Ističu da su to veliki ljudi i igrači. To je svakako bilo ugodno čuti – kaže Perić.

DIJELI