Početna NAJNOVIJE AKTUELNO Stojnić naljutio Hadžibajrića: Ja ću vas otjerati iz Starog Grada

Stojnić naljutio Hadžibajrića: Ja ću vas otjerati iz Starog Grada

129
0
DIJELI

Novinari Source.ba snimili su razgovor između Ibrahima Hadžibajrića, načelnika Općine Stari Grad i Denisa Stojnića koji je, prema svemu što su zabilježili, ozbiljno naljutio načelnika.

– Došli ste u Stari Grad u petljavinu i u laž. I ja se neću riješiti dok vas ne otjeram iz Starog Grada. Eto … snimaj koliko hoćeš. Ja ću vas otjerati iz Starog Grada, dio je telefonskog razgovora Hadžibajrića i Stojnića koji snima Source. ba.

Podsjećamo, komisija Općine Stari Grad izvršila je u srijedu deložaciju Denisa Stojnića iz poslovnog prostora koji se nalazi u Ulici Saliha Hadžihuseinovića Muvekita br 1.

– Komisija je ušla u poslovni prostor i izvršila deložaciju zakupca Denisa Stojnića, rekla je Almedina Porča iz press službe ove Općine za Oslobođenje, ne želeći davati više informacija o ovome slučaju.

Službenici Općine jučer su bezuspješno pokušali deložirati Stojnića iz ugostiteljskog objekta Tesla Pub zbog duga od 370.000 KM. Kako je rečeno iz Općine, deložacija je naložena jer Stojnić u roku od osam dana nije izmirio dug za objekat koji se nalazi u općinskom poslovnom prostoru.

DIJELI