Početna NAJNOVIJE AKTUELNO Tifa progovorio o “tuči” sa Alenom Islamovićem

Tifa progovorio o “tuči” sa Alenom Islamovićem

449
0
DIJELI

Nakon što su 1. januara gotovo svi regionalni mediji objavili informaciju da su se na novogodišnjem koncertu u Budvi pjevači Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa prvo žestoko posvađali, a potom i fizički obračunali, prvi se u javnosti oglasio Islamović i sve negirao.

– Nema od toga ništa. Sve je to šuplja – poručio je Islamović tokom jučerašnjeg dana.

 

Nakon njega, i Tifa je pojasnio šta se zasta dešavalo u Budvi tokom najluđe noći. On je u telefonskom razgovoru iz Beograda za Faktor negirao sukob sa Alenom Islamovićem, rekavši da je sve krenulo od cvrnogorskih medija koji su svu situaciju preuveličali.

 

-Nije bilo nikakve tuče ni sukoba. Sve je krenulo nakon pisanja medija u Crnoj Gori, a onda su tu vijest preuzimali i dodavali mediji iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, onako kako im je odgovaralo. Sa Alenom sam u dobrim odnosima, između nas nema rivaliteta. Ponovo ćemo zajedno biti na bini u Amsterdamu 24. marta – rekao je Tifa.

 

Legendarni roker istakao je i da je sretan zbog činjenice da bi za Novu 2019. Bijelo dugme moglo nastupiti u Sarajevu.

 

– Menadžer Bijelog dugmeta Adis Gojak mi je rekao za ovu mogućnost i, naravno, bilo bi prelijepo da napravimo pravi spektakl i da Sarajevo ponovo bude centar regije – rekao je Tifa.

DIJELI