Početna NAJNOVIJE IZDVOJENO (video)ZEMLJA VRIJEDNA SVAKOG PONOSA Sretan Dan državnosti: Ovo je Bosna i Hercegovina

(video)ZEMLJA VRIJEDNA SVAKOG PONOSA Sretan Dan državnosti: Ovo je Bosna i Hercegovina

23
0
DIJELI

Građani Bosne i Hercegovine danas slave Dan državnosti. Kao i do sada, videoprodukcija Dron.ba zajedno sa N1 televizijom, vam donosi ljepote Bosne i Hercegovine u videu koji je nastao na preko 50 lokacija.

 

Kako su kazali iz produkcije Dron.ba, ove godine je fokus više bio na ljudima i multikulturalnosti Bosne i Hercegovine. Osim prelijepih pejzaža i dijelova, našu zemlju su htjeli prikazati i kao tehonološki napredu te se u videu mogu vidjeti solarne elektrane, vjetroparkovi, talgo voz, autoput…

 

Tokom jednog gostovanja u emisiji N1, iz Dron.ba su kazali da potencijali BiH nisu iskorišteni, te ih oni rado snimaju i prikazuju kako bismo shvatili i vidjeli da je ova zemlja vrijedna svakog ponosa.

 

 

Video koji vam donosi ovaj portal snimljen je na više od 50 lokacija širom BiH, od Ponijera kod Kaknja do Radimlje kod Stoca, od Tajana kod Zavidovića do Orlovačkog jezera na Zelengori. Na videu se nalaze livanjski divlji konji, stado krava u Šuici, polje uljane repice kod Bijeljine…

 

Vidjet ćete i ljepote Hutovog blata, manastira u Žitomislićima, spomenike na Tjentištu, Kozarcu, Smetovima, stare dijelove Stoca, Travnika, Zvornika, Mostara, Trebinja, Višegrada, prelijepe pejzaže Ramskog, Boračkog, Prokoškog i Orlovačkog jezera.

 

Sretan vam Dan državnosti i uživajte u ljepotama Bosne i Hercegovine.

 

DIJELI