Beba preživjela nakon što ju je odnio tornado!

Četveromjesečna beba preživjela nakon što ju je odnio tornado! Sićušna beba pronađena je živa, rekli su njegovi roditelji, nakon što je dijete odnijelo tornado koji je pogodio Tennessee. ..

Par je rekao da je smrtonosni tornado u subotu provalio kroz njihovu mobilnu kuću, podigavši ​​krevetić s bebom koja je još bila unutra. Srećom, beba je preživjela i otkrivena je u srušenom stablu na kiši.

Baby Lord, njegov jednogodišnji brat i roditelji zadobili su samo manje posjekotine i modrice.

Dok se tornado približavao, majka dvoje djece Sydney Moore, 22, rekla je da je krov njihove mobilne kućice srušen.

“Vrh tornada se spustio i podigao kolijevku s mojom bebom u njoj”, rekla je gospođa Moore lokalnoj novinskoj postaji. “On je bio prva stvar koja je porasla.”

Njezin dečko i dječakov otac bacio se u zaštitu Lorda u kolicima, no i njega je na kraju pokupio tornado.

“Cijelo vrijeme se samo držao za kolijevku, išle su u krug, rekao je, a onda su bačene”, rekla je gospođa Moore.

Dok se to događalo, gospođa Moore zgrabila je svog jednogodišnjeg sina Princetona.

“Nešto u meni samo mi je reklo da trčim i skočim na sina! Doslovno u trenutku kad sam skočio na njega, zidovi su se srušili.!” Bio sam stvarno slomljen. Nisam mogla disati”, prisjetila se gospođa Moore, prenosi BBC

Nakon što je tornado prošao, gospođa Moore uspjela je pobjeći ispod ruševina s Princetonom. Ona i njezin dečko odmah su krenuli u potragu za bebom svog sina Lorda. Tražeći svoju bebu po kiši, pronašli su dijete živo i neozlijeđeno, rekla je mama Moore, “izgledalo je kao kolijevka na drvetu.”

Krhotine nakon tornada
Ruševine nakon tornada gdje su pronašli bebu

– Mislio sam da je mrtav. Bio sam prilično siguran da je mrtav i da ga nećemo pronaći, ali on je ovdje, i to Božjom milošću! bebu proglasio Lordovom mamom.

Sestra gospođe Moore, Caitlyn Moore, pokrenula je GoFundMe kako bi im pomogla nakon što im je tornado potpuno uništio automobil i kuću.

Djeca i gospođa Moore prošli su samo s manjim posjekotinama i modricama, ali njezin je dečko zadobio slomljenu ruku i rame, rekla je Caitlin Moore.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Beba preživjela nakon što ju je odnio tornado! Beba preživjela nakon što ju je odnio tornado!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima