back to top

O nama

Zamo.ba – Vaš Pouzdani Izvor Informacija

U doba kada je informacija moć, Znamo.ba se ističe kao najpouzdaniji izvor vijesti u Bosni i Hercegovini i šire.

S misijom da informiramo, educiramo i povezujemo, nudimo sveobuhvatan pregled aktualnih događanja u politici, ekonomiji, tehnologiji, kulturi i mnogim drugim područjima.

Informacije Na Dlanu

Kod nas nećete dobiti samo suhe činjenice. Naš tim iskusnih novinara pruža analitičke članke, dubinske intervjue i ekskluzivne reportaže koje donose potpuniju sliku svijeta oko vas

Brzina i Pouzdanost

Razumijemo koliko je brzina bitna u današnjoj medijskoj klimi. Zato smo fokusirani na pružanje točnih i brzih informacija, 24/7.

Interaktivnost i Angažiranost

Znamo.ba se ne bavi samo jednosmjernom komunikacijom. Naša interaktivna platforma omogućava čitateljima da sudjeluju u diskusijama, postavljaju pitanja i djeluju kao dio naše rastuće zajednice.

Deset Godina Tradicije i Povjerenja

Pokrenut 2010. godine, Znamo.ba je brzo stekao ugled kao jedan od najboljih i najpouzdanijih news portala u Bosni i Hercegovini. Godine posvećenosti novinarstvu najviše kvalitete učinile su nas omiljenim izvorom informacija za građane diljem zemlje.

Pioniri U Digitalnom Novinarstvu

Kako smo počeli u ranoj fazi digitalne ere, Znamo.ba je bio među pionirima u primjeni najnovijih tehnologija i strategija u online novinarstvu. To nam je omogućilo da zauzmemo mjesto na listi najboljih portala u BiH i ostanemo tu već duže vrijeme.

Ne Samo Vijesti, Već i Priča

Biti na vrhu tijekom više od jednog desetljeća nije mala stvar. To dokazuje našu dosljednost u pružanju kvalitetnih informacija i potvrđuje da smo više od samo “trenutačne senzacije”. Naša priča je i priča o povjerenju, zajednici i izvrsnosti koju njegujemo svakog dana.

Naša Posvećenost Zajednici

Na Znamo.ba razumijemo da je informacija ključna, ali također cijenimo važnost pružanja korisnih usluga našim posjetiteljima. Upravo iz tog razloga, nudimo niz besplatnih sadržaja i alata koji olakšavaju svakodnevni život i obogaćuju vaše iskustvo na našem portalu.

Osmrtnice i Sjećanja

Za one teške trenutke, pružamo besplatnu uslugu objave osmrtnica i sjećanja, pomažući vam da podijelite svoje emocije i sjećanja s zajednicom.

Mali Oglasi

Naša platforma omogućava korisnicima da besplatno postavljaju male oglase, povezujući prodavače i kupce na učinkovit način.

Edukacija i Savjeti

Osim aktualnih vijesti, nudimo i bogat izbor edukativnih sadržaja vezanih za biznis, turizam i mnoge druge teme. Bilo da ste poduzetnik u nastanku ili entuzijast za putovanja, pronaći ćete vrijedne informacije koje će vam pomoći da napredujete.

Alati za Svaki Dan

  • Kalkulatori: Od financijskih proračuna do konverzije mjernih jedinica, naši kalkulatori su tu da vam olakšaju svakodnevne zadatke.
  • Live Kamere: Bilo da želite zaviriti u neki od gradova diljem BiH ili pratiti situaciju na cestama, naše live kamere pružaju vam trenutačni uvid.
  • Granični Prijelazi: Ažurirane informacije o stanju na graničnim prijelazima štede vam vrijeme i živce.
  • Rezultati: Pratite najnovije sportske rezultate i budite u toku sa svim događanjima.
  • Vaktija: Omogućava vam da budete u skladu s vlastitim vjerskim obvezama.
  • Vremenska Prognoza: Budite uvijek spremni, bez obzira na vremenske uvjete.

Nagrade za Naše Posjetitelje

Znamo koliko cijenite svoje vrijeme provedeno na našem portalu. Zato redovito organiziramo nagradne igre i promocije kao znak zahvalnosti za vašu lojalnost.

Znamo.ba nije samo portal – to je vaš digitalni kompas i partner u svakodnevnom životu.

Oglašavajte se – Postanite Dio Naše Platforme

No, Znamo.ba nije samo izvor informacija; to je i moćna platforma za reklamiranje i promociju. Razumijemo važnost povezivanja brendova i publike, pa nudimo širok spektar opcija za oglašavanje.

Banner Reklame

Pružamo mogućnost postavljanja banner reklama na strateškim pozicijama unutar stranice, omogućavajući vašem brendu maksimalnu vidljivost.

PR i Promo Tekstovi

Naša redakcija može kreirati kvalitetne PR i promo tekstove koji će vašu poruku prenijeti na način koji rezonira s našom ciljanom publikom.

Guest Postovi za Backlinking

Ako želite poboljšati SEO poziciju vaše stranice, nudimo mogućnost postavljanja gostujućih članaka koji uključuju povratne poveznice prema vašoj stranici.

Sponzorstva

Za one koji žele dublje angažman, nudimo opcije sponzorstva različitih segmenata stranice ili pojedinačnih članaka.

Oglasi za Posao

Imate li potrebu za kvalitetnim kadrom? Znamo.ba je idealno mjesto za objavu vaših oglasa za posao, pružajući vam pristup širokoj bazi potencijalnih kandidata.

Uključite se u dinamični ekosustav Znamo.ba i koristite našu platformu da dodatno proširite svoj doseg i utjecaj.