Čudna snimka “matrix error”! Pilići su se odjednom smrzli!

Video koji prikazuje kokoši koje su se odjednom “ukočile” na mjestu zaprepastio je vlasnika životinja i obišao društvene mreže s više od sedam milijuna pregleda. Bizaran video kokoši koje su se “smrzle”…

potaknulo je ljude da video i bizarni misteriozni događaj nazovu “kokošima u matrici” Neobičan video podijelila je TikToker Brianna Antionette.

Video koji je objavila @brianna_antionette na TikTok-u bio je naslovljen: “Što se zaboga dogodilo s kokošima”. Post također uključuje naslov u videu koji kaže: “Jeste li ikada vidjeli matrix bug.”

Video počinje tako što prikazuje vlasnicu kako ulazi u ograđeni prostor kako bi nahranila svoje kokoši. Može se čuti kako snimatelj govori kokošima da je “vrijeme kljukanja” neposredno prije nego što se kamera pomakne, u jednom trenutku nekoliko kokoši se odjednom “smrzne” na mjestu.
Gledaj video:

@brianna_antionette Što se za ime svijeta dogodilo s kokošima🤯😵‍💫🫨 #viral #fyp ♬ originalni zvuk – ✨BRI✨

Dok se video nastavlja, čuje se jedna snimka koja pita zašto se životinje ne miču i zumira svako pile kako bi se pokazalo da su zaleđeni na mjestu.

“Tako mi je drago što sam odlučio snimiti ovo… što se događa upravo sada?! Zašto se ne pomakneš? Ne mogu ovo izmisliti. Jesam li nešto krivo učinio?”

Snimatelj kaže neposredno prije nego što se kokoši “odmrznu” i počnu trčati.

Osoba koja je prenijela video, Brianna Antionette, izjavila je za Newsweek u četvrtak da su se kokoši iznenada “smrznule” kao prirodna reakcija.

„To je prirodna reakcija kada kokoši osjete opasnost da se smrznu tako da ih grabežljivac ne primijeti! Moj suprug ‘Nick’ primijetio je sokola iznad njih kada je izašao iz kuće dok je video završavao”, rekla je Antionette.

“Odrastao je uz domaće životinje, a ja nikad nisam blaćela oko životinja, a kamoli da sam ikad pomislila da ću imati kokoši!!

Gledatelji su bili zapanjeni snimkom, a neki su komentirali: “Ovo je kao najbolji dokaz koji sam vidio o kvaru matrice.”

“Ljudi koji kontroliraju mmatrix totalno su poludjeli pokušavajući popraviti kvar”, napisao je drugi korisnik tiktoka

“Igrali su igru ​​sqad bili su na crvenom svjetlu, samo trebate reći ‘zeleno svjetlo’ oni će se pomaknuti”, našalio se drugi tiktoker izvještava komentare portal ladbible

A bilo je i ovakvih komentara

“Ovo je bio video trik! Zaustavila je video i zatim upotrijebila umjetnu inteligenciju za pomicanje kako bi oponašala svoje kretanje telefona. Zato se ni ona sama ne miče sa svog mjesta tijekom pauze. Čim je video prestao, ona se tada pomaknula”, napisao je korisnik @_APEKSnov_ na mreži x, nekadašnjem Twitteru.

Međutim, nekoliko drugih je reklo da je to normalno ponašanje za kokoši kada osjete predatora.

“Prvi put kad se to dogodilo na farmi mog djeda i bake, bila sam toliko zbunjena… dok me nisu naučili da tako reagiraju na grabežljivce i da će se smrznuti kako bi ostali ‘skriveni’ od grabežljivaca. Najvjerojatnije orao ili jastreb”, napisao je korisnik X mreže pod imenom @Alrightio_.

Slično, x korisnik @RobinStuar13155 je napisao: “Ovo je normalno. Ako jedna kokoš da upozorenje, sve kokoši, uključujući piliće, će se smrznuti kako bi se grabežljivci sveli na minimum. Ostat će zaleđeni dok se jedan od njih ne pomakne”, piše Newsweek.

Izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Čudna snimka "matrix error"! Pilići su se odjednom smrzli! Čudna snimka "matrix error"! Pilići su se odjednom smrzli!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima