back to top

Dnevni horoskop za 02.10.2023.

Ovan


Ljudi koji su uznemireni ili nesrećni obraćaće vam se radi savjeta ili smirenja. Vaš intuitivni uvid i oštroumnost će ih uvjeriti da neke stvari vidite bolje nego oni. Ako je u vašoj vezi došlo do zahlađenja, prisjetite se osjećanja koja ste gajili prema partneru u prvim danima poznanstva, jer će vam to pomoći da ga ponovno osvojite.

Bik

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Precijenite li svoje snage, poslovi će krenuti u pogrešnom smjeru. Imajte na umu da ponekad uz manje truda možete postići više. Ako vam je veza u krizi, pazite da svojim ponašanjem ne pogoršate odnos. Samci, pripazite da vas ne zavede neiskrena i nemoralna osoba. Ne hrlite joj u zagrljaj dok niste sigurni kakva je.

Blizanci

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Vaša ljubavna reputacija biće u porastu pa iskoristite naklonost osoba suprotnog pola – pravi je trenutak za inicijativu. Slobodni bi se mogli zaljubiti, a oni u braku više će izlaziti i zabavljati se bez partnera. Na poslovnom planu otvoriće vam se zanimljive mogućnosti. Opcija vezana za inostranstvo mogla bi biti najprihvatljivija.

Rak

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Nećete baš najspretnije rukovati novcem. Posudićete novac prijatelju ili ćete previše novca potrošiti na nepotrebne sitnice. Odnos s partnerom je buran. Imate osjećaj da jedno drugom crpite energiju, ali čim niste zajedno, jedno drugom jako nedostajete. Samci bi se mogli naći u vrtlogu nove ljubavne priče.

Lav

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Iscrpljivaće vas intelektualni rad, čemu će pridonijeti nemogućnost održavanja koncentracije. Ipak, raspolagaćete priličnom fizičkom snagom pa ćete dobro podnositi stres i cjelodnevni napor. U ljubavi budite direktniji. Objasnite partneru da su emocije koje gajite prema njemu stabilne i iskrene.

Djevica

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Poslovi će se zahuktati, a rokovi biti kratki. Prebacite dio obaveza i na druge, jer ne možete sve sami. Neka vas u tome ne spriječi ponos. Početak nove veze biće vrlo uzbudljiv. Teško ćete kontrolisati emocije, ali biće vam lakše kad shvatite da se i druga strana osjeća slično.

Vaga

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Razveseliće vas rasplet problematične situacije, kao i neočekivano poboljšanje na poslovnom planu. Ostavljaćete utisak snalažljive osobe. Bićete u prilici podučiti nekoga nečemu ili pomoći savjetom. Ljubavni život sve je bolji. Bez problema ćete osjećati partnerova raspoloženja i uveseljavati ga malim znakovima pažnje.

Škorpija

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Budite spremni na ustupke i neke, ne baš ugodne, razgovore. Nipošto ne ulazite u rasprave s onima koji su poznati kao svadljivi ljudi. Zbog teškoća u porodičnom krugu, mogli biste odgoditi planirane obaveze. Ne očekujte mnogo od ishoda jednog razgovora. Danas se radije posvetite sebi i to bez grižnje savjesti.

Strijelac

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Kovaćete planove za druženje s prijateljima, večernji izlazak ili planirati putovanje. Dan je kao stvoren za odlazak na put i susrete s dragim ljudima. Odazovite se na pozive ili poruke. Zahvaljujući odličnoj koncentraciji, uspješno ćete obaviti zadatke koji vam inače predstavljaju problem.

Jarac

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Pokušaćete se udaljiti od svega što vas opterećuje i zabrinjava. Moraćete riješiti napet odnos s članom porodice, ali shvatićete da druga strana želi učestvovati, što će olakšati rješavanje napetosti. Imaćete uspjeha u svemu što budete činili. Uživaćete u osjećaju da ste u centru pažnje i oduševiti sagovornike svojim humorom.

Vodolija

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Raspoloženje će vam biti dobro, a povišen nivo energije i nemir iziskivaće prikladan ventil. Upražnjavanje sporta, izlasci i druženje s različitim ljudima biće vam od velike pomoći. Pratite glas intuicije u svim situacijama, a posebno u ljubavi i prilikom donošenja odluka. Ostavljaćete upečatljiv utisak na okolinu.

Ribe

Dnevni horoskop za 02.10.2023.
Mnogo toga odvlačiće vam pažnju od ljubavne veze. Neke riječi ili sumnje navešće vas da se ponašate protivno glasu razuma. Bićete sumnjičavi prema partneru, smatrati da vas nedovoljno voli ili da vam je nevjeran. U večernjim satima bićete mnogo objektivniji nego tokom dana i shvatiti da su vaše slutnje neutemeljene.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima