Dnevni horoskop za 11.11.2023.

Ovan


Unutrašnja snaga i smirenost najprije će vam omogućiti da se dobro osjećate sami sa sobom, a zatim i da bez teškoća uspijete u onome što ste naumili. Sreću zbog romanse, s osobom koju svakodnevno susrećete, željećete podijeliti sa svima, ali bolje je da je prešutite. Povjerite se onima za koje znate da neće odmah razglasiti.

Bik

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Potreba za drugačijim iskustvima i novim izazovima mogla bi vas skrenuti na stranputicu. Ako već niste sigurni šta želite, budite sigurni u ono šta ne želite. Moguće nesporazume u odnosu s partnerom i članovima porodice rješavajte hladne glave. Prije nego im kažete sve šta vas ljuti, otiđite na kafu s prijateljem da vas smiri.

Blizanci

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Vlastitim snagama ćete postići mnogo i nećete posustajati pred teškoćama. Shvatićete šta trebate učiniti i na koji način izaći nakraj s onim što vas opterećuje. Ako krećete na put, predstoji vam ugodno iznenađenje. Moguć je poziv ili posjeta drage osobe iz drugog grada ili inostranstva. Obratite pažnju na snove i predosjećanja!

Rak

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Dan će biti intenzivan na društvenom planu. Širićete pozitivnu energiju, tražićete ljude i oni vas. Predstoji vam razgovor o novcu, novim ulaganjima ili zajmu. Dogovor koji postignete mogao bi biti dugoročno povoljan. Ne zanemarujte partnera. Barem danas imate više vremena pa nadoknadite propušteno.

Lav

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Ne obazirite se na trenutna ograničenja, početne neuspjehe ili razilaženje s dojučerašnjim istomišljenicima. Imate razloga biti zadovoljni, a to će i vrijeme pokazati. Ljubomorni ste i nesigurni u partnerova osjećanja. Ako on traži više slobode, dajte mu je. Možda ste ga počeli gušiti prevelikim zahtjevima pa popustite malo.

Djevica

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Odmorite se od naporne sedmice, pronađite ljude koji vas smiruju i aktivnosti koje vas raduju. Bračni parovi koji prolaze razdoblje krize, pronaći će rješenje za mnoge probleme u razgovoru s prijateljima, rođacima ili roditeljima. Uz njihove savjete i problemi će biti manji. Ako idete na put, vodite računa o prtljagu, novcu i dokumentima.

Vaga

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Iako povremeno nailazite na objektivne okolnosti koje usporavaju izvršenje planova, nemate razloga za nezadovoljstvo. Najveća prepreka zapravo se nalazi u vašoj glavi, na šta će vam partner s pravom ukazati. Zanimljivi razgovori, susreti i kafe u gradu obilježiće dobar dio dana.

Škorpija

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Javno ćete izraziti svoje mišljenje o svemu što vas okružuje pa vaša nepromišljenost može uvrijediti blisku osobu. Ako je i sama tvrdoglava, očekujte zahlađenje odnosa ili prekid komunikacije. Provjeravajte ono što radite, u stanju nemira moguće su greške, čak i sitnije povrede. Razmislite o načinima uštede novca i vremena!

Strijelac

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Partner bi se mogao osjećati zanemarenim i opterećen obavezama. Imate sve manje vremena za zajedničke intimne trenutke, a to drugoj strani nedostaje. Pokušajte naći vrijeme samo za vas dvoje. Posvetite dan poslovima koje ne stignete obaviti tokom sedmice. Operite automobil, popravite sitne kvarove po kući ili sredite dvorište.

Jarac

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Ako krećete u kupovinu, poći će vam za rukom da pronađete kvalitetne proizvode po znatno nižim cijenama. Oni u braku rješavaće partnerove probleme, pomagati starijima u kućnim poslovima, pisati domaće zadaće s djecom ili savjetovati prijatelje. Ostavite vremena i za odmor. U posljednje vrijeme previše ugađate drugima.

Vodolija

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Komunikacija s partnerom neće biti na zavidnom nivou. Previše ćete insistirati na ispravnosti svojih postupaka pri tome ne misleći da možda niste u pravu. Nemojte nasijedati situacijama u koje nemate potpuni uvid i vodite računa da o svojoj intimni ne pričate pred drugima! Krenite ranije na spavanje, treba vam odmora.

Ribe

Dnevni horoskop za 11.11.2023.
Iscrpljivaće vas brojne društvene obaveze ili blizina pojedinih ljudi. Nećete se moći opustiti, često ćete šutke trpiti kako druge ne biste povrijedili. Budite oprezni s novcem, informacijama i tuđim tajnama. Vaše skrivene simpatije prema osobi iz kruga prijatelja neće promaknuti partneru, što može biti povod za svađe.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima