back to top

Dnevni horoskop za 27.03.2024.

Ovan


Zabrinuti ste zbog nekih događaja na poslu i niste sigurni kako bi trebalio da reagujete. Prije nego bilo šta preduzmete, savjetujte se s prijateljima u koje imate povjerenja. Moguće je da ste preuveličali važnost nekih situacija i da nema pravog razloga za paniku. Pazite šta jedete i pijete, jer vam je želudac osjetljiv.

Bik

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
U razdoblju ste pogodnih finansijskih prilika. Druženje, zabave i neobavezni razgovori rezultovaće zanimljivim mogućnostima. Novac, ljubav i kreativnost ići će ruku pod ruku. Moguća je plodna saradnja s osobom s kojom ste u ljubavnoj vezi ili prema kojoj gajite posebne simpatije. Zbog neudobne obuće, mučiće vas bolna stopala.

Blizanci

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
Izvjesna su romantična zbivanja, razgovori i nježni zagrljaji. Ne propuštajte prilike za izlaske i druženje. Neko će se zaljubiti u vas ili se diviti vašim postignućima. Na prekid loše veze mogao bi vas ohrabriti neko privlačan. Ta osoba će vas obasipati pažnjom i pokazati vam šta je prava ljubav.

Rak

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
Budite veoma oprezni u iznošenju svog mišljenja, pogotovo u većoj grupi ljudi. Neki od vaših prijatelja imaju različite ideje o nekim stvarima od vas pa biste lako mogli upasti u zamku i reći nešto što će ih povrijediti.

Lav

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
U poslovnim kontaktima bićete preduzetni, snalažljivi i šarmantni, a to će biti samo neke od vaših osobina koje će vas nezaustavljivo voditi prema uspjehu. Komunikacija s partnerom biće spontana i rezultovaće konstruktivnim idejama i prijedlozima. Bićete skladan par u čijem je društvu dobra zabava zagarantovana.

Djevica

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
Ulagaćete u obrazovanje, knjige, informatičku opremu, ali i u dom. Ako nudite svoje usluge, znanje ili proizvode, vodite računa o njihovoj stvarnoj vrijednosti. Znaćete izgovoriti pravu riječ i tako usmjeriti razgovor u željenom smjeru. Shvatićete da ste u ozbiljnoj vezi. Druga strana će vam dati do znanja da dugoročno računa na vas.

Vaga

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
Posvetite se upravo onome od čega bježite i s čim se ne usuđujete suočiti. Razgovarajte s članom porodice ili roditeljem o nasljedstvu i podjeli porodične imovine. Naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem i uvjerićete se da nijedan problem nije nerješiv. Ako gajite simpatije prema saradniku, iskoristite trenutak i pristupite mu.

Škorpija

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
Neko ili nešto moglo bi zaokupiti vašu pažnju, a isto tako vas i ohladiti te usmjeriti u sasvim suprotnom pravcu. Nećete imati ništa protiv sitnih laži koje ćete upotrebljavati da biste stigli do cilja, naročito ako su u pitanju emocije. Budite oprezni, jer bi vam se sve moglo vratiti poput bumeranga.

Strijelac

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
Uprkos porastu zaduženja i poslova, osjećaćete se odlično na radnom mjestu. Radna klima biće ugodna. Kolege će navraćati kod vas na razgovor, kafu i druženje. Na pomolu su i proslave, bilo da je riječ o rođendanu, vjenčanjima, unapređenju ili odlasku u penziju. Prijatelj će vam povjeriti tajnu koja će vas jako iznenaditi.

Jarac

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
Vaš partner neće biti najbolje raspoložen pa ga nemojte prisiljavati na razgovor. Učinkovitost vaših poslova zavisiće od drugih. Moraćete odgovoriti na mnogo pitanja i razgovarati s osmijehom i onda kada biste najradije nekom u lice rekli da vam ide na živce. Ako idete nekome u posjetu, ne idite praznih ruku.

Vodolija

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
Uprkos mogućim zastojima ili odgodama, ne gubite nadu. Upornošću ćete sigurno stići do cilja i riješiti se bremena finansijskih briga. Ako ste tek ušli u vezu, začudiće vas partnerova spremnost da čuje i razumije ono što kažete. Razgovaraćete o svemu, podsticati jedno drugo i dobro se upoznati.

Ribe

Dnevni horoskop za 27.03.2024.
Prijatelji i rodbina pomažu vam na finansijskom planu. Do novca i zarade dolazićete uz pomoć drugih, odnosno putem saradnje. Povećaće se i zarada bračnog partnera, a dio novca uložićete u dom. Samci, ono što je počelo kao zanimljivo poznanstvo moglo bi prerasti u nešto značajno.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima