Početna NAJNOVIJE IZDVOJENO Država prodaje 36 automobila: Cijena već od…

Država prodaje 36 automobila: Cijena već od…

120
DIJELI

Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine objavilo je javni oglas za prodaju službenih motornih vozila kao i rashodovanih vozila Oružanih snaga BiH.

”U ponudi” se se tako našli stariji modeli putničkih vozila, terenaca, autobusa, prikolica. Najjeftinije vozilo u ovoj ponudi je golf iz 1988. godine.

Kako navode, motorna vozila koja su predmet javnog oglasa, licitiraju se pojedinačno po označenom rednom broju, a biti će prodata ponuđaču koji je ponudio najvišu cijenu.

Pravo učešća na prodaji/licitaciji imaju sve fizičke i pravne osobe koje izvrše uplatu kaucija u iznosu od 10 % vrijednosti početne cijene za svako motorno vozilo ponaosob za koji dostavljaju ponudu, a kako je dato u koloni 9 specifikacije. Uplata kaucije se vrši na blagajni Ministarstva odbrane BiH, do 03.12.2018. godine do 10:30 sati, a koja služi kao jamstvo-osiguranje za ozbiljnost ponude.

Zaposleni u Ministarstvu odbrane/Oružanim snagama BiH i članovi njihovih užih porodica nemaju pravo učešća na licitaciji. Motorna vozila mogu se pogledati na lokaciji „Kasarne Rajlovac“-ulica, Safeta Zajke bb, 71000 Sarajevo, svakim radnim danom od objave javnog oglasa do 03.12.2018. godine u vremenu od 10:00 do 14:00 sati.

DIJELI
NAPOMENA!: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Znamo.ba portala. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Znamo.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Znamo.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.