Fotograf snimio neobičnu pojavu na nebu! Nitko ne zna što je to!

Fotograf iz Chicaga podijelio je, odnosno snimio, zadivljujuću fotografiju misterioznog raznobojnog objekta koji je mijenjao boju dok je stajao na noćnom nebu. …

Kao što znamo iz službenih dokumenata Pentagona, NLO-i su obično kružni, trokutasti ili čak bijelo duguljasti kao ‘Tic Tac’. Sada, američka vlada može dodati još jedan oblik na svoj popis nečega što se doista čini tajanstvenim i nepoznatim

Ovisno o oku promatrača, podsjeća na masku, vanzemaljsko lice, autohtoni totem ili čak na majmuna Rafikija iz Kralja lavova. Stručnjaci su zbunjeni što bi to moglo biti, iako su sliku nazvali “lijepom i spektakularnom”

Misteriozni svjetleći raznobojni objekt ili sliku snimio je Dietrich Zeigler, fotograf iz Chicaga, te je ekskluzivno podijelio s britanskim DailyMailom

“Bilo je to u večernjim satima baš kad je sunce zašlo ispod horizonta. Primijetio sam šareno svjetlucanje i izvadio svoj objektiv od 70-200 mm i snimio ovo. izgled objekta bio je upečatljiv, s paletom ljubičaste, zlatne i zelene boje. rekao je Dietrich

Dietrich je rekao sljedeće: “Činilo se da mijenja boje, ali oblik je ostao isti, nalik na masku. Nakon što sam brzo ušao unutra kako bih pregledao fotografije, nisam ih uspio ponovno locirati na nebu.’

G. Zeigler je rekao da je golim okom “izgledala mirno poput zvijezde”, iako male razlike na fotografijama koje je snimio sugeriraju da se možda malo pomaknula.

“Bio sam prilično iznenađen kada sam pregledao fotografije na većem ekranu. I sada često gledam u nebo, i danju i noću, nadajući se da ću svjedočiti nečem tako značajnom. Međutim, od te intrigantne večeri ništa slično mi nije zapalo”, rekao je fotograf.

Kao što mnogi znaju (UFO engleski) ili UFO je kratica za “neidentificirani leteći objekt” (UFO) stoga izraz ne mora nužno opisivati ​​objekt izvanzemaljskog podrijetla.

Nick Pope, stručnjak za NLO koji je ranije radio u Ministarstvu obrane Ujedinjenog Kraljevstva, nazvao je to “prekrasnom slikom”, ali nije uspio identificirati “neidentificirani zračni fenomen” (UAP), koji vlasti sada radije nazivaju neidentificiranim letećim objektima ili pojavama.

“Često, kada gledamo slike UAP-a, ne vidimo nužno točnu sliku objekta”, rekao je Pope

“Izobličenja se mogu pojaviti na primjer kada se subjekt fotografira kroz staklo, ili kada se zumira, ili kao rezultat raznih anomalija i svjetlosnih efekata povezanih s kamerom.”

Drugi britanski istraživač NLO-a, Philip Mantle, rekao je da bi objekt mogao biti plazma ili čak kristali leda u oblacima.

“I sam sam vidio ove ledene kristale i izgledaju stvarno spektakularno”, rekao je za DailyMail

Na kraju su svi zbunjeni jer je teško doći do konačnog zaključka radi li se o NLO-u, ledenim kristalima u oblacima, svjetlosnoj anomaliji ili nečemu sasvim trećem.

Izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Fotograf snimio neobičnu pojavu na nebu! Nitko ne zna što je to! Fotograf snimio neobičnu pojavu na nebu! Nitko ne zna što je to!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima