back to top

Godzilla na jedan dan postao šef policije!

Godzilla policija

Iz Japana stižu neobične vijesti… Godzilin profil opet u porastu zahvaljujući seriji, legendarni Godzilla nedavno je na jedan dan imenovan šefom policije u Tokiju!

a sve u ime sigurnosti prometa. …

Kako su objavili japanski TXN News i australski 7 News, policijska postaja u Tokiju “unajmila” je Godzillu za konferenciju za novinare i dala mu vrpcu prije nego što je marširao ulicom s drugim policajcima uz njega.

“Godzillina poruka gradu je ona o sigurnosti na cestama”, izvještava 7 News.

“Čudovište je jedan od nekoliko japanskih likova odabranih da podignu svijest javnosti o tome kako ostati siguran u užurbanom prometu Tokija.

Prošle godine Godzilla je glumila u Godzilla Minus One, jednom od najboljih filmova 2023., a prikazana je i u Apple TV+ seriji Monarch: Legacy of Monsters.

Zatim će se udružiti s bivšim neprijateljem u Godzilli i Kongu: Novo carstvo, jednom od naših najiščekivanijih filmova. Godzilla i Kong u američkim kinima počinje 29. ožujka.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Godzilla na jedan dan postao šef policije! Godzilla na jedan dan postao šef policije!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima