back to top

Green Gold Club – zašto je zatvoren 2017

Sigurni smo da su mnogi naši odrasli čitatelji čuli za Green Gold Club, a neki su možda upravo ovdje upoznali svoju srodnu dušu. Iako je danas zatvoren, GGC je mnogima omogućio stvaranje prekrasnih uspomena, a njihove koncerte, ukusna jela i dobre koktele mnogi još uvijek pamte. U nastavku ćemo govoriti o ovom nimalo zaboravljenom biseru showbiz scene.

Green Gold Club
IZVOR: Green Gold Club, FACEBOOK

U poslovnom kompleksu Green Gold izgrađenom 2012. godine, čiji je glavni investitor australski Hrvat Branko Perković, uz razne poslovne urede, kongresni centar te vrhunske domaće i internacionalne restorane kao što su Les Ponts, ManO2 i Dragon BBQ restorani, Green Gold Klub je također našao svoje mjesto..

Vizija investitora Green Gold Centra temeljila se na sinergiji modernog i urbanog načina života te povratku prirodi. Zbog toga je ovo područje zapravo prava zelena oaza koja se prostire na 11.000 četvornih metara i namijenjena je onima koji žele pobjeći od gradske vreve na mjesto koje će im pružiti opuštanje. No, ovisno o tome na koji događaj stignete, opuštanje je negdje bilo u obliku laganog obroka, a negdje u obliku strastvenog plesa.

Klubovi u Green Gold Clubu

Green Gold Club bio je jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u istočnom dijelu Zagreba, točnije na lokaciji Radnička cesta 52. Tako je bilo sve do zatvaranja 2017. godine, a u nastavku saznajte zašto. Ovo nije bio običan klub, a po svom izgledu i načinu funkcioniranja bio je jedinstven u Zagrebu, ali i šire – brojne fotografije snimljene u GGC-u dokaz su zabave i užitka koji je oduševio svakog posjetitelja.

Klub je otvoren 1.12. 2012. godine na zadnjem katu moderne zgrade i na početku rada organizirao je brojne zabavne sadržaje i koncerte, svećenikisto Kuća glazbe, što ju je učinilo zanimljivom širokom krugu ljudi. Green Gold Club često voli napomenuti da je njihova filozofija “sve za svakoga”. Naravno, turbo folk glazba pronašla je put i do Green Gold Cluba, što i ne čudi s obzirom da je već godinama sve popularnija u Zagrebu i okolici.

Green Gold Club nije bio samo jedan klub, već 5 klubova u jednom. To je ono što mnogi ljudi ne znaju! Green Gold Club, dva odvojena VIP prostora, Aussie Bar, Escalator Bar s terasom i Prive Club pet je fantastičnih dijelova ovog kluba, svaki dio vizije osnivača koji dolazi iz Australije (što se vidi i iz naziva Aussie Bar , gdje Aussie znači Australac ili Australac). Kao šlag na tortu došla je pizzeria AI Metro, spremna pružiti malo dodatne energije za sve plesače.

Klub je bio izuzetno dobro reklamiran, uz garanciju najluđe zabave svih 365 dana u godini. S obzirom na kompleks klubova od kojih se ovaj kompleks sastojao, vlasnici su smatrali da svatko može pronaći nešto za sebe. Green Gold Club je mjesto gdje se često organiziraju privatne zabave, rođendani, djevojačke i momačke zabave, pa čak i proslave brakorazvoda.

Postala je vrlo popularna i za druga događanja koja zahtijevaju oku ugodan i vrhunski uređen prostor, poput modnih revija i prezentacija novih proizvoda raznih velikih brendova. Doista, ovaj prostor već duže vrijeme nudi najbolje usluge na ovom području, zbog čega su ga prepoznale mnoge partnerske institucije.

Klub je u određenoj mjeri nastojao zadržati svoju ekskluzivnost pa je tako uključio mogućnost dobivanja članske iskaznice ili kartice vjernosti, čime je svojim vlasnicima i korisnicima ponudio brojne pogodnosti, poput pogodnosti prilikom ulaska u prostor kluba, određenih pogodnosti prilikom izrade. kupovine. piće u baru kluba, pogodnosti prilikom rezervacije stola i slanje obavijesti o svim događanjima koja se održavaju u klubu.

Proslava 1. rođendana tada “najboljeg kluba u gradu” jasno pokazuje kakva je glazba bila rezervirana za ovaj slavni klub. Na proslavi koja je trajala cijeli prvi tjedan prosinca nastupili su dalmatinska klapa, tamburaši i Neda Ukraden, a slavljenički tjedan zatvorila je kućna zabava na kojoj su sudjelovali najpoznatiji domaći i strani DJ-evi i izvođači.

Zatvaranje Green Gold Cluba

Vlasnici kluba najavili su oproštaj za 25. i 26. veljače 2017. godine, što je donekle iznenadilo sve navijače ovog kluba. Kao neke od razloga zatvaranja navode prostornu zasićenost, ali i neisplativost zbog visokih naknada i poreza. Ne želeći spuštati standarde, vlasnici kluba odlučili su otići na vrhuncu popularnosti.

U nastavku možete pročitati izjavu vlasnika kluba na njihovoj Facebook stranici:

„Proveli smo 5 prekrasnih i nezaboravnih godina druženja, velikih i malih koncerata, zabava i mnogih drugih raznih događanja. U nadi da smo ispunili barem dio Vaših očekivanja, zahvaljujemo Vam se na posjeti. Znamo da nismo uvijek bili na visini zadatka, ali uvijek smo se trudili i trudili da se naši gosti osjećaju posebno.

Hvala na svim kritikama, kao i na pohvalama, jer bez njih ne bismo mogli toliko dugo održati klub i prepoznati pogreške koje su se događale i koje su nažalost sastavni dio rada, ali i života.

Moramo se zahvaliti i svim izvođačima koji su uvijek bili spremni na sve i koji su bili neizostavan dio Green Gold Cluba. Ne smijemo zaboraviti ni sve naše zaposlenike bez kojih cijela petogodišnja priča ne bi bila moguća. Hvala svim poslovnim partnerima na suradnji i povjerenju. Ovo nije zbogom, nego doviđenja. Vidimo se, možda u novom prostoru, s nekim novim idejama i vizijama.”

– Facebook objava vlasnika kluba

Sasvim sigurno možemo potvrditi da će Green Gold Club mnogima ostati u pozitivnom sjećanju. Tko zna, možda vlasnik doista ostvari viziju u drugom obliku.

neznase.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima