Miro Papac

Tužnim srcem i bolom u duši, ali sa vjerom i nadom u vaskrsenje i život vječni, obavještavamo rodbinu i prijatelje da nam je draga

MIRO PAPAC

u ponedeljak 20.11.2023. godine u 11:00 časova, nakon duge bolesti u 64. godini života, primivši sakrament hrišćanske utjehe i okrepljenja, upokojio se u Gospodu.

Sahrana dragog nam pokojnika obaviće se u četvrtak 23.11.2023. godine u 14:00 sati na Rimokatoličkom groblju LAKŠEVINE, Buna.

Sv. sa ukopom će se služiti misa zadušnica.

Porodica će primati saučešće od 13.00 časova u grobljanskoj kapeli.

OŽALI:
supruga ANGELINA; sinovi: MARKO i FILIP; nevjeste: MATEA i IVONA; unuci: DAVID, NIKA, NOA i NORA; porodica preminulog sestre ZDENKA KESIĆ; stric ZDRAVKO PAPAC sa porodicom; porodica preminulog tetka LUCIA; ujakova porodica: IVANA i ANDRIJE BUNTIĆ; porodica preminulog stric DRAGE i MILE BUNTIĆ; porodica preminulog teta JANJE PERUTINA; zet NIKOLA; svekrva ANTICA; zet BORIS sa porodicom; porodice: PAPAC, LEKO, RADIĆ, BUNTIĆ, PERUTINA, KESIĆ, TOMICIĆ, PETROVIĆ, RAGUŽ, MUSTAPIĆ, STANKOVIĆ, PROLETA, PRCE, JURIĆ, GOLUŽA, ŠUTALO, KATIĆ, SOLDO, KRNDELJ, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

POČIVAO U MIRU BOŽIJEM.

emrli.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima