back to top

NEVJEROJATNO! Ova 60-godišnjakinja osvojila je titulu Miss Buenos Airesa!

Alejandra Marisa Rodríguez, 60-godišnja odvjetnica i novinarka iz Buenos Airesa, nedavno je osvojila titulu Miss Buenos Airesa i kvalificirala se za izbor ljepote Miss Argentine. …

Krajem prošle godine, izbor za Miss Universe postao je inkluzivniji uklanjanjem dobne granice koja je bila na snazi ​​od 1958. Počevši od ove godine, izbor više nije ograničen na žene između 18 i 28 godina.

Pravila samo spominju da natjecatelji moraju biti punoljetni da bi sudjelovali, što je otvorilo vrata mnogim zrelijim i starijim pojedincima, uključujući upadljivo mladoliku 60-godišnju ženu iz Buenos Airesa, Argentina.

Alejandra Marisa Rodríguez nedavno je postala viralna na latinoameričkim društvenim mrežama nakon što je osvojila titulu Miss Buenos Airesa, unatoč tome što se natjecala s desecima mnogo mlađih žena.

“Jako sam uzbuđena i počašćena osvajanjem titule Miss Buenos Airesa 2024. Želim pokazati svim ženama da ljepota nema godina i da možemo srušiti barijere. Trenirao sam fizički, radio na samopouzdanju i poboljšao svoje vještine na pozornici. Željela sam pokazati da osnaživanje žena nema granica.” rekao je Rodriguez na pozornici.

Mladolik izgled 60-godišnjakinje već je izazvao žestoku raspravu na internetu o njezinim godinama, pri čemu su mnogi izrazili šok što je žena starija od 40, a drugi su tvrdili da ona zapravo ima dobre šanse u sljedećoj fazi utrke za Miss Universe, izboru za Miss Argentine.

Natjecanje će se održati 25. svibnja i uključivat će kandidate iz drugih argentinskih teritorija.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

NEVJEROJATNO! Ova 60-godišnjakinja osvojila je titulu Miss Buenos Airesa! NEVJEROJATNO! Ova 60-godišnjakinja osvojila je titulu Miss Buenos Airesa!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima