Oplakali mrtvog sina, a on objavio da je živ!

ukop u lijes

Majka koja je vjerovala da oplakuje svog ubijenog sina u La Entradi u Hondurasu bila je šokirana kada ju je nazvao tijekom bdijenja organiziranog za njega. Obitelj je vjerovala da jest

Osman Adonay Urbin (17) brutalno je ubijen.

Tijelo tinejdžera pronađeno je 15. listopada u njegovom rodnom gradu. Lice mu je bilo unakaženo višestrukim prostrijelnim ranama na glavi, a obitelj ga je identificirala na temelju ožiljka od opekotine na šaci. Policija je potom predala tijelo obitelji koja je željela održati bdijenje u svom domu.

Tada se događa nezamislivo! Tijekom bdijenja Urbino, koji je trebao biti u kovčegu, videopozivom je nazvao svoju majku Vilmu Fuentes.

Ispostavilo se da je tinejdžer napustio zemlju tri tjedna ranije i pokušao otići u SAD. Navodno je nazvao svoju majku s gvatemalsko-meksičke granice i rekao:

„Ovdje sam na granici! Živ sam. Nisam mrtav.”

Nakon toga pozvali su policiju da razjasni situaciju. Ispostavilo se da je tijelo pripadalo nestaloj Ginny Sarmiento (15). Obaviještena je dječakova obitelj koja je potvrdila da se radi o njihovom sinu, piše fenix magazin

“Istina je da izgledaju slično. Očistili smo i oplakali tijelo, ali to nije bio moj sin. Bili smo u šoku”, rekao je Fuentes.

Koliko god teška bila priča i patnja obitelji Jimmyja Sarmienta, Omanovoj obitelji i prijateljima jednostavno je laknulo kad vide ovu zbrku.

Izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Oplakali mrtvog sina, a on objavio da je živ!Oplakali mrtvog sina, a on objavio da je živ!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima