back to top

Osmeročlana obitelj iz Kine živi u luksuznom hotelu!

Osmeročlana obitelj u Kini uzburkala je “duhove” na društvenim mrežama zbog nekonvencionalnog načina života. Umjesto u kući, osmeročlana obitelj živi u luksuznom hotelu! …

Obitelj iz grada Kinetako već 229 dana živi u luksuznom hotelu, a čini se da neće odustati od neobičnog životnog aranžmana – hotelskog života.

Svi članovi obitelji borave u hotelu u gradu Nanyang gdje plaćaju 1000 juana (približno 128 eura, 140 američkih dolara) po danu.. Osmeročlana obitelj dijeli apartman s dnevnim boravkom i dvije dvokrevetne spavaće sobe.

Budući da je u cijenu sobe uključeno sve, obitelj ne mora dodatno plaćati struju, vodu, parking ili grijanje. Obitelj je toliko zadovoljna svojim načinom života da sada planiraju provesti ostatak života u luksuznom hotelu!.

Zanimljiva i pomalo čudna priča izašla je na vidjelo kada je na društvenim mrežama podijeljena snimka na kojoj se vide članovi obitelji kako stoje u sobi s kaučem, televizorom i stolicama i puni dnevnih potrepština poput odjeće, hrane i vode.

„Danas je 229. dan našeg boravka u hotelu. Soba košta 1000 juana po danu. Naša osmeročlana obitelj živi jako dobro. Osjećamo se sretnima što živimo ovdje, pa planiramo živjeti u hotelu do kraja života”, rekao je član obitelji Mu Xue. Dodala je da im je hotel dao posebnu cijenu za dugoročni najam, piše South China Morning Post

U drugom videu, Mu je obavijestila da njezina obitelj posjeduje šest nekretnina i da je u dobrom financijskom stanju

“Nikad nisam mislio da će mi ovakav način života pomoći da uštedim novac. Samo osjećam da sve čini zgodnim. Osjećamo se sretnima što živimo ovdje, pa planiramo živjeti u hotelu do kraja života”

Dok su neki korisnici interneta bili fascinirani ovim alternativnim načinom života, drugi su ga smatrali prilično smiješnim, a neki su rekli da bi takav aranžman mogao biti neugodan za ostatak obitelji.

Prema informacijskoj platformi za nekretnine Anjuke, prosječna najamnina dvosobnog stana u Šangaju dosegla je 20.000 juana (2.815 dolara ili 2.570 eura) mjesečno, isključujući režije. Boravak u hotelu je, pak, 30.000 yuana (3856 eura) mjesečno, svota koja uključuje doslovno sve (all inclusive).

Izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Osmeročlana obitelj iz Kine živi u luksuznom hotelu! Osmeročlana obitelj iz Kine živi u luksuznom hotelu!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima