Paragvaj potpisao sporazum s izmišljenom državom!

Paragvajski dužnosnik podnio ostavku jer je država Paragvaj potpisala sporazum s izmišljenom američkom državom Kailasa.! Arnaldo Chamorro svrgnut nakon potpisivanja !proglasa” s predstavnicima lažnih Sjedinjenih Država Kailasa…

odnosno odbjegli indijski guru.

Dužnosnik paragvajske vlade dobio je otkaz nakon što je otkriveno da je potpisao memorandum o razumijevanju s predstavnicima izmišljene zemlje odbjeglog indijskog gurua, koji je prevario i nekoliko drugih dužnosnika u toj južnoameričkoj državi.

Arnaldo Chamorro smijenjen je s mjesta šefa kabineta paragvajskog ministarstva poljoprivrede u srijedu nedugo nakon što je otkriveno da je potpisao “proglas” s predstavnicima lažne nepostojeće države!

Na Kailasinoj web stranici, izmišljena zemlja opisana je kao “oživljavanje drevne prosvijećene hinduističke civilizacije koju su oživjeli raseljeni Hindusi iz cijelog svijeta”. Predvodi ju samoproglašeni guru Nithiananda koji je tražen u Indiji zbog nekoliko optužbi, uključujući i seksualni napad, a indijske vlasti tvrde da ne znaju gdje se nalazi.

Između ostalog, u “proglasu” od 16. listopada izražena je “iskrena želja i preporuka da vlada Paragvaja razmotri, istraži i aktivno traži uspostavu diplomatskih odnosa sa Sjedinjenim Državama Kailasa i podrži prijem Sjedinjenih Država Kailasa kao suverena i neovisna država u raznim međunarodnim organizacijama, uključujući, između ostalih, i Ujedinjene narode”, stoji u kopiji sporazuma objavljenoj na društvenim mrežama.

Predstavnici izmišljene zemlje sastali su se s Chamorrom i ministrom poljoprivrede Carlosom Jimenezom, rekao je Chamorro u radijskom intervjuu.

Odbjegli indijski guru osniva ‘svemirsku zemlju u blizini Ekvadora’ Tijekom intervjua, Chamorro je priznao da ne zna gdje je Kailasa i rekao je da je potpisao ono što je opisao kao ‘memorandum o razumijevanju’ jer su ponudili pomoć Paragvaju u raznim pitanjima, uključujući navodnjavanje prenosi britanski Guardian

Otkriće je izazvalo skandal – i mnogo ismijavanja na društvenim mrežama – u Paragvaju, ali teško da je prvi put da su Kailashovi predstavnici Sjedinjenih Država obmanuli međunarodne čelnike. Ranije ove godine uspjeli su sudjelovati na sastanku odbora UN-a u Ženevi te su također potpisali sporazume s lokalnim čelnicima u Sjedinjenim Državama i Kanadi.

Fotografije objavljene na Kailasinim računima društvenih medija također pokazuju predstavnike izmišljene zemlje kako potpisuju sporazume s lokalnim čelnicima općina Maria Antonia i Karpai. Račun na društvenim mrežama slavio je svako od ovih potpisa.

Predstavnici Sjedinjenih Država Kailasha sudjelovali su na dva sastanka odbora UN-a u Ženevi u veljači, navode mediji.

U ožujku je gradska vijećnica Newarka u New Jerseyju priznala da je prevarena kada je potpisala ugovor o bratskom gradu s Kailasom.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Paragvaj potpisao sporazum s izmišljenom državom! Paragvaj potpisao sporazum s izmišljenom državom!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima