back to top

Pas pojeo 4000 dolara koje su im hitno trebale!

Pas para iz Pittsburgha odlučio se za nešto skuplju pseću poslasticu kada je prošlog mjeseca pojeo i uništio gotovo 4000 dolara (3664 eura) u gotovini, prisilivši svoje vlasnike na delikatnu misiju oporavka…

poderane i izgrižene novčanice, jer im je hitno trebao novac!

Dana 8. prosinca 2023. Clayton i Carrie Law nisu mogli vjerovati da je njihov pas Cecil pojeo 4000 dolara (3664 eura) u gotovini koje su upravo podigli iz banke kako bi platili izvođaču koji je radio na njihovoj kući.

Clayton je stavio novac na kuhinjski stol, 30 minuta kasnije, 7-godišnja Cecil odlučila je pojesti najskuplji užinu prije spavanja – njihov novac.

Bio sam šokiran, rekao je Clayton. “To je bilo tako neuobičajeno za njega. Čak ni ne jede hranu sa stolića za kavu. Bila sam u šoku jer je bilo jako drugačije od njega.”

Cecil je progutao otprilike polovicu novca i poderao drugu polovicu, rekao je Clayton.

Kad je Cecil pojurio na kauč kako bi odspavao svoj obrok, par je odmah nazvao Cecilova veterinara da vidi treba li mu bilo kakav medicinski tretman. Srećom, budući da je Cecil veći pas, morali su ga samo nadzirati kod kuće, piše BBC

Par je potom na internetu tražio “što učiniti ako njihov pas pojede novac”. Rezultat je bio da se oštećena valuta mogla poslati poštom ili ostaviti u uredu američkog Ureda za graviranje i tisak u Washingtonu, DC, zajedno s pismom u kojem se navodi procijenjena vrijednost i razlog štete.

Pas je pojeo dolare
Pas Cecil pojeo 4000 dolara za “užinu”

Međutim, standardni zahtjevi mogu trajati šest mjeseci do tri godine. Umjesto čekanja, Carey je rekao da je par nazvao svoju banku da vidi mogu li položiti oštećenu valutu. Saznali su da se to često događa i banka je savjetovala zakonima da pričekaju dok Cecil ne unovči novac — na ovaj ili onaj način, izvještava USAToday

“Bili smo prilično tužni zbog situacije kada se to dogodilo,” rekao je Clayton Law. “Oko 2 sata te noći, Cecil nas je probudio jer je morao povratiti. U tom sam trenutku dobio nadu nakon što sam vidio kako izlaze novčanice od 100 dolara.” U sljedeća tri dana Cecil je izbacio novčanice od 50 i 100 dolara.

Bračni par Law uspio je vratiti 3550 dolara od prvobitnih 4000 dolara koje je Cecil poderao i pojeo. Još uvijek imaju povrat novca u svojoj kući i planiraju vidjeti hoće li ga banka doista prihvatiti.

Prvobitno smo bili ljuti, ali sada se samo smijemo cijeloj situaciji, rekao je Clayton. “Kada je moja žena objavila video na Instagramu, nismo mogli vjerovati kakve smo odgovore dobili”

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Pas pojeo 4000 dolara koje su im hitno trebale! Pas pojeo 4000 dolara koje su im hitno trebale!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima