Piće s okusom čipsa od sira uskoro u prodaji u Americi!

Tvrtka Dorito kaže da će svoj čips “Nacho Cheese” pretvoriti u alkoholno piće! Ljubitelji hrskavog čipsa uskoro će moći kupiti alkoholno piće koje ima okus po čipsu Doritos. …

Doritos se udružio s tvrtkom Empirical kako bi stvorio piće koje ima okus klasičnog nacho sira. Piće Nacho Cheese napravljeno je od pravog čipsa Doritos i alkohola, navodi se u zajedničkom priopćenju za tisak, prenosi usatoday.

Tvrtka Dorito koja proizvodi ovaj čips obećava da će piće “mirisati i imati okus kao pravi čips”.

Ograničena količina ovog pića s 42% udjela alkohola bit će napravljena korištenjem pravih čipsa i ekstrahiranjem njihove “esencije vakuumskom destilacijom”, procesom koji radi na nižim temperaturama kako bi se “očuvali okusi”, rekle su dvije gore navedene tvrtke.

Tvrtka je također ponudila nekoliko recepata za piće, uključujući varijacije margarite, Bloy Mary i Old Fashioned.

Brend Doritos u vlasništvu je podružnice PepsiCo Frito-Lay Inc, koja također proizvodi legendarne američke brendove hrskavog čipsa kao što su Lais, Cheetos i Sun Chips.

“Doritos je želio poremetiti kulturu i donijeti neočekivana, hrabra iskustva našim obožavateljima”, rekla je Tina Mahal, viša potpredsjednica marketinga za Frito-Lay Sjevernu Ameriku.

U priopćenju za tisak rekla je: “Uvijek tjeramo naše fanove da isprobaju nove stvari, pa smo smatrali da je vrijeme da poremetimo kategoriju jakih alkoholnih pića nudeći naš kultni okus sira Nacho u boci.” Izvještava Sky News

Kupci već mogu unaprijed naručiti novo alkoholno piće s okusom sira, a sljedećeg će se mjeseca naći na policama odabranih tržišta u New Yorku i Kaliforniji, po cijeni od 65 dolara (59 eura).

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Piće s okusom čipsa od sira uskoro u prodaji u Americi! Piće s okusom čipsa od sira uskoro u prodaji u Americi!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima