Pljačkaša uhitila policija koja mu je otkrila gaće koje je nosio!

Par raznobojnih muških gaćica koje su virile iz niskih hlača osumnjičenika za pljačku pomogao je policiji da ga uhiti više od godinu dana kasnije, priopćile su u srijedu savezne vlasti u New Yorku. …

Pljačka se dogodila u trafiki u Queensu 14. rujna 2022. Trojica maskiranih muškaraca izašla su iz Mazde i ušla u trgovinu, prema tužbi podnesenoj prošlog tjedna na saveznom sudu.

Dvojica muškaraca uperila su pištolje u zaposlenike i kupce, dok je treći praznio blagajnu te otimao robu i mobitele zaposlenika, stoji u prijavi. Razbojnici su pobjegli automobilom Mazda.

Snimka nadzorne kamere koja je objavljena medijima pokazuje trećeg pljačkaša u gaćama jarkih boja s velikim R u bijeloj i 1990. godinom u žutoj boji.

Anonimni dojavljivač listao je Instagramom tražeći osumnjičenika u šarenom donjem rublju, navodi se u prijavi. Pozivatelj je također rekao policiji da su pljačkaši pokušali prodati svoju ukradenu robu na drugom mjestu u Queensu.

Detektivi su pregledali video snimke s prodajnog mjesta i uočili muškarca u šarenom donjem rublju, koji je sada bio lako prepoznatljiv jer više nije nosio masku, navodi se u pritužbi.

Policija je identificirala osumnjičenika na temelju njegovog Instagram računa, videa s prodajnog mjesta i fotografija s prethodnih uhićenja, navodi se u izvješću.

30-godišnjeg osumnjičenika uhitili su u srijedu ujutro u njegovu domu u Queensu članovi zajedničke radne skupine NYPD-a i Ureda za alkohol, duhan i vatreno oružje. Čekao je optužbu pred federalnim sudom u Brooklynu, rekao je glasnogovornik ureda američkog državnog odvjetnika javlja agencija AP

E-poruka u kojoj se traži komentar poslana je odvjetniku osumnjičenog u uredu saveznog javnog pravobranitelja.

Druga dvojica osumnjičenih za pljačku još su u bijegu, priopćile su vlasti.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo portale, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Pljačkaša uhitila policija koja mu je otkrila gaće koje je nosio! Pljačkaša uhitila policija koja mu je otkrila gaće koje je nosio!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima