Pogledajte što se tražilo na Google pretraživanju u 25 godina!

Google pretraživanje

Što se sve recenziralo u proteklih 25 godina otkako postoji Google pretraga, odnosno tražilica Google saznat ćete iz teksta, ali više iz videa. Google je ove godine objavio najpretraživanije ljude i trenutke u 25 godina…

postojanja Google tražilice (Google tražilice).

Google je videom otkrio 25 najtraženijih osoba, mjesta i trenutaka u posljednjih 25 godina. Od nekih od najpoznatijih svjetskih drama do otkrića u povijesti, pogledajte trenutke koji su promijenili svijet i nadahnuli sljedeću generaciju.

Tako se Cristiano Ronaldo našao u izboru za najtraženijeg sportaša, Taylor Swift osvojila je titulu u kategoriji kantautorica.

U proteklih 25 godina pretresano je i sljedeće; Barbie kao najtraženija igračka u zadnjih 25 godina, najtraženiji u google pretraživanju u 25 godina bio je i crtić Spužva Bob, najtraženiji super heroj Spiderman, Albert Einstein kao najtraženiji znanstvenik i tako dalje….

Ovaj video je do sada (dok ovo pišemo) pogledalo 31 milijun ljudi diljem svijeta, a za kraj pogledajte ovaj zanimljiv video koji nam je pripremio Google:

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Pogledajte što se tražilo na Google pretraživanju u 25 godina! Pogledajte što se tražilo na Google pretraživanju u 25 godina!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima