back to top

Policajac u Njemačkoj ukrao 180 kilograma sira!

Policajac u Njemačkoj ukrao je oko 180 kilograma sira cheddar iz prevrnutog kamiona nakon nesreće i tako ostao bez posla. Kad se kamion natovaren cheddar sirom prevrnuo

u prometnoj nesreći u Njemačkoj policijski službenik zadužen za osiguranje događaja pokupio je kolutove sira.

Viši upravni sud pokrajine Rhineland-Palatinate odbio je u utorak čovjekovu žalbu, što znači da odluka o njegovom otkazu stoji.

Policajac je radio u ophodnji na autocesti i bio je zadužen za osiguranje mjesta nesreće, priopćio je sud.

“Provezao se policijskim minibusom u blizini havarisanog kamiona, otvorio bočna klizna vrata policijskog autobusa i od djelatnika spasilačke službe koja je tamo radila tražio da mu preda nekoliko neoštećenih paketa (koluta) sira iz hladnjače”, navodi se u priopćenju suda. pojašnjeno je u priopćenju.

Odneseno je ukupno devet paketa sirnih kolutova, svaki težak 20 kilograma. Ukupna vrijednost ukradenog cheddar sira procjenjuje se na 554 eura.

“Okrivljenik je dio paketa odnio natrag u ured”, stoji u priopćenju. Vjeruje se da je komadiće sira zadržao za sebe te svoje prijatelje i rodbinu.

Službenik je u žalbi objasnio da sir ne vrijedi praktički ništa zbog prekida hladnog lanca te da ga želi spasiti od uništenja. Muškarac je također rekao da sam nije jeo sir cheddar, prenosi Deutsche Welle

Međutim, sud se s tim nije složio, rekavši da je muškarac krađu počinio dok je bio na dužnosti u uniformi i službenim oružjem.

“Okrivljenik je ovakvim ponašanjem ozbiljno naštetio ugledu policije u zemlji”, objavio je sud.

Nije bitno što je sir bio relativno niske vrijednosti, dodao je sud, rekavši da je dužnost policajca spriječiti krađu.

Izvor: Zanimljivodana.com


Molimo, online portale (stranice), ako kopirate originalni članak sa naše stranice zanimljivosti dana, CITIRAJTE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV za objavljivanje originalnih članaka sa stranice na Facebooku (Meta), Instagramu , YouTube, obratite nam se za odobrenje. Hvala vam!

Policajac u Njemačkoj ukrao 180 kilograma sira!
Policajac u Njemačkoj ukrao 180 kilograma sira!

TAKOĐER VAM NUDIMO:


Izvor: ( zanimljivostidana.com /
Znamo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima