back to top

POZIV ZA NABAVKU OPREME ZA PAMETNI PARKING – Udruženje mreža za izgradnju mira

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini planira u okviru projekta „Pametni gradovi – ka digitalnoj transformaciji gradova u BiH“ sprovođenje postupka odabira najpovoljnijeg ponuđača za nabavku: Opreme za pametni parking

Projekat „Pametni gradovi – ka digitalnoj transformaciji gradova u BiH“ ima za cilj da podrži lokalne administracije u početnoj realizaciji njihove vizije digitalne transformacije u pametni grad. U fokusu je unapređenje spremnosti i kapaciteta jedinica lokalne samouprave za procese modernizacije opštinskih usluga koristeći, u svijetu prihvaćeni, „smart city“ koncept i rješenja.  Kako bi se postigla smart city rješenja pametnog parkinga, planirana je nabavka opreme za pametni parking.

Ovim pozivom vas pozivamo da dostavite:

  • Pismo izražavanja interesa koje treba da sadrži sadrži sljedeće elemente: profil firme, broj zaposlenih, bilans firme od prošle godine, rješenje o registraciji firme i listu klijenata u oblasti predmetne nabavke.
  • Finansijska ponuda po jedinici opreme i ukupna finansijska ponuda. Cijenu je potrebno izraziti bez i sa PDV-om. 

Napomena: U cijenu treba uključiti transport i isporuku opreme u Banja Luku

Za dobivanje specifikacije, potrebno je da se obratite na E-Mail adresu

 GIZ-BosnienHerzegowina@giz.de pozivom na broj nabavke 91180083.

Pismo za izražavanje interesa zajedno sa popratnom dokumentacijom i finansijskom ponudom neophodno je dostaviti do 15.04.2024 godine na na sljedeću mail adresu: Ba_Quotation@giz.de pozivom na broj nabavke 91180083.

Ukoliko firme ispune uslove i dostave potrebnu dokumentaciju prema pismu izražavanja interesa, pristupiti će se otvaranju finansijskih ponuda.

mojposao.ba

www.mreza-mira.net

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima