Prekopavanje po gomili smeća da pronađe odbačeni prsten!

Sanitarni radnici u New Hampshireu morali su prekopati tone smeća, točnije 20 tona smeća, kako bi pronašli izgubljeni vjenčani prsten stanovnika grada. Wyndhamov direktor općih usluga Dennis Senibaldi …

rekao je da je primio poziv od gradskog izbornika koji ga je spojio sa stanovnikom New Hampshirea čiji je zaručnički prsten slučajno bačen u smeće.

“Dala mi je neke detalje: u koje vrijeme je njezin muž bacio smeće, što je bilo u vreći za smeće, kakav je auto vozio”, rekla je Senibaldi za VHDH-TV.

Senibaldi je pregledao snimke nadzornih kamera kako bi pokušao utvrditi mjesto ženskog smeća.

“Dakle, znao sam gdje je otišao prvi komad smeća, znao sam točno gdje je na podu, ali još je bilo puno stvari koje treba proći”, rekao je Senibaldi za VMUR-TV.

Rekao je da je njegov tim morao kopati kroz 3 metra vreća za smeće kako bi došao do prave vreće.

Prsten je pronađen oko 2 sata nakon početka potrage.

“Razgovarajući s njom u srijedu, bila je potpuno slomljena. Friday, kad je ušla, bila je najsretnija što može biti, snažno me zagrlila i bila jako zahvalna. Bio je to samo dobar završetak priče za Dan zahvalnosti”, rekao je Sandibaldi.

Sandibaldi je rekao da je to treći put u dvije godine da njegov tim pretražuje smeće na stanici za transfer kako bi pronašao izgubljeni vjenčani prsten. Rekao je da je posljednji put bilo gotovo točno godinu dana ranije.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Prekopavanje po gomili smeća da pronađe odbačeni prsten! Prekopavanje po gomili smeća da pronađe odbačeni prsten!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima