back to top

Svećenik zbog krpelja ozlijedio spolni organ!

katolički svećenik

Sredinom studenog dogodio se bizaran slučaj u Češkoj. U jednoj kući u malom selu na jugu Češke hitna pomoć zajedno s vatrogascima otkrila je svećenika s teškom ozljedom genitalija. …

Svećenik je završio u bolnici u umjetnoj komi. Ispostavilo se da je muškarac bolovao od krpeljnog encefalitisa koji je uzrokovao upalu moždanih ovojnica i psihotično stanje. Očito je da je ozljedu spolovila sam sebi nanio.

15. studenog vozilo hitne pomoći zajedno s vatrogascima otišlo je do župnikove kuće u malom selu u Českobudejovicama. Poznanici svećenika strahovali su za njegov život nakon što nije stigao na dogovoreni sastanak i nije se odazvao.

Vatrogasci su morali probiti troja vrata prije nego što su u kući pronašli svećenika s teško ozlijeđenim genitalijama. Prema nekoliko pouzdanih izvora, svećenikov je penis trebao biti amputiran. Međutim, župnik České Budějovice, David Henzl, kasnije je izjavio da ozljede očito nisu teške.

Svećenik je završio u bolnici, a kasnije mu se stanje počelo pogoršavati pa je morao biti prebačen na Odjel za anesteziju i reanimaciju (ARO) gdje je priključen na umjetnu ventilaciju pluća. Uspavan je deset dana. Izvor iz bolnice je portalu Blesk početkom prosinca rekao da svećenik navodno boluje od neke virusne bolesti.

Vikar Henzl sada je rekao da je župniku dijagnosticiran krpeljni encefalitis, koji je uzrokovao upalu moždanih ovojnica i psihotično stanje. Policija je ranije isključila da je svećenika ozlijedio netko drugi.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Svećenik zbog krpelja ozlijedio spolni organ! Svećenik zbog krpelja ozlijedio spolni organ!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima