back to top

Trudnu kolegicu otrovala je kako bi izbjegla veće opterećenje

Kineskinja je optužena da je kolegici pokušala prekinuti trudnoću trovanjem vode kako bi je spriječila da ode na porodiljni dopust i time izbjegla veće opterećenje. …

U jednom od najšokantnijih slučajeva incidenata povezanih s poslom prijavljenih u Kini, radnica u vladinoj instituciji u pokrajini Hubei navodno je pokušala prekinuti trudnoću kolegice s posla opetovano joj trovajući vodu kako bi izbjegla povećani posao uzrokovan njezinim rodiljnim dopustom.

Pakleni i podli plan navodno je izašao na vidjelo kada je žrtva primijetila da joj je voda čudnog okusa, bez obzira na izvor. Isprva je bila uvjerena da je to uredski vodovod, no okus je ostao i nakon što je prešla na flaširanu vodu. Tada je odlučila istražiti o čemu se radi!

Jedan od prijatelja neimenovane žrtve našalio se da je netko u uredu možda pokušava otrovati, a žena je odlučila provjeriti teoriju tako što je tabletom snimila svoj stol i svakoga tko mu se približi.

Tako je uhvatila jednog od svojih kolega na djelu dok su sipali tvar nalik prahu u njezinu bocu s vodom prije nego što se brzo okrenula i otišla, a da to nitko nije primijetio.

Prema snimkama zaslona WeChat razgovora, kad je suočena, osumnjičena trovačica je rekla da je dirala žrtvinu vodu jer nije mogla sama podnijeti dodatni posao ako njezina trudna kolegica ode na porodiljni dopust.

Žrtva se već prijavila policiji, a istraga je u tijeku. Vlasti ovom slučaju pristupaju s najvećom ozbiljnošću, jer ako se pokaže da je osumnjičenica postupala s namjerom ozljeđivanja, moglo bi se raditi o kaznenom djelu ozljeđivanja, bez obzira na prirodu sredstva koje je koristila.

Neobičan slučaj postao je viralan na kineskim društvenim mrežama, gdje je većina korisnika izrazila šok zbog suradnikovog uvrnutog rješenja za suočavanje s potencijalnim povećanjem posla.

Izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Trudnu kolegicu otrovala je kako bi izbjegla veće opterećenje Trudnu kolegicu otrovala je kako bi izbjegla veće opterećenje


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima