back to top

Zaljubljeni par preživio je odvojenu zrakoplovnu nesreću istog dana

Jednom zaljubljenom paru uspjelo je ono što nikome prije nije, preživjeti dvije odvojene zrakoplovne nesreće u istom danu! Stefano Pirilli (30) preživio je pad zrakoplova dok je njegova zaručnica Antonietta Demasi, 22-godišnja studentica,…

samo lakše ozlijeđena kada je njezin avion također doživio nesreću kada je njen avion pao. Šanse su jedan u milijun da se ovako nešto dogodi!

Nakon što je par odlučio uzeti zasebne lake zrakoplove na ručak s prijateljima u blizini sjevernog talijanskog grada Torina u nedjelju.

Stefanov dvosjed TECNAM P92 ECHO letio je normalno za San Giglio nakon što je zrakoplov naišao na poteškoće i srušio se dok se zrakoplov njezine zaručnice srušio 25 milja dalje u gradu Buzano

Vatrogasci su uspjeli spasiti ovaj zaljubljeni par te su izvučeni iz olupine svojih aviona i zajedno s pilotima aviona prebačeni u bolnicu.

Liječnici su rekli da je Antonietta zadobila ozljede zdjelice, dok je pilot njezina zrakoplova Paolo Rotondo (38) zadobio ozljede glave.

Energetski konzultant Stefano, koji je upravljao dvosjedom, nije ozlijeđen, dok je njegov prijatelj i pilot Nicola Fiscarelli (42) rekao da su zadobili samo lakše ozljede, prenosi DailyMail.

“Uspio sam nazvati hitnu pomoć, a zatim sam pokušao nazvati Antoniettu, ali nije bilo odgovora, a kad su se vatrogasci pojavili, rekli su mi koliko je ova nesreća bila luda jer im je ovo druga zrakoplovna nesreća u istom danu.

Stefano je rekao: “Ovo je Antoniettino prvo iskustvo letenja i jako mi je žao zbog onoga što se dogodilo. Dan je počeo tako dobro, a završio tako da smo oboje bili u različitim zrakoplovima.

“Imamo sreće što nismo poginuli, a naše misli su s pilotima koji su povrijeđeni. Samo želim da moja djevojka i pilot ozdrave, ništa drugo nije važno.

Čelnici civilnog zrakoplovstva otvorili su istrage o objema zrakoplovnim nesrećama.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Zaljubljeni par preživio je odvojenu zrakoplovnu nesreću istog dana Zaljubljeni par preživio je odvojenu zrakoplovnu nesreću istog dana


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima