back to top

3 horoskopska znaka bit će u iskušenju započeti tajnu romansu tijekom siječanjskog mladog Mjeseca

Tajanstveni šarm mladog Mjeseca često otkriva naše skrivene želje i porive. A to može rezultirati romansom i rađanjem nove ljubavi. Sama pomisao na odlazak na spoj u tajnosti izaziva mješavinu treme i uzbuđenja. Pogotovo ako svoju vezu želite zadržati skrivenom od znatiželjnih očiju.

Mladi Mjesec nije samo početak tajne veze. To je vrijeme otkrivenja i transformacije, koje ispituje granice naše osobnosti za koje možda nismo ni znali da postoje.

Astrolozi tvrde da rođenje Mjeseca, 11. siječnja, za neke parove može predstavljati kritičan trenutak, otkriće koje može staviti na kušnju snagu njihove veze ili otkriti neke davno zakopane istine.

Doznajte koja bi se tri znaka Zodijaka mogla susresti s iskušenjem koje će im potpuno promijeniti privatni život.

Lav

Vaše trenutno emocionalno stanje je komplicirano, dok vodite žestoku unutarnju bitku.

Neprestano vas privlači osoba koja nije vaš partner, a ta spoznaja izaziva u vama osjećaj krivnje i uzbuđenja u isto vrijeme.

Mladi Mjesec iznijet će ove osjećaje u prvi plan i doći ćete u iskušenje da istražite ovu vezu.

Ne želite se upustiti u ovu novu vezu i ne želite odustati od one u kojoj ste upravo sada. No, privlače vas jake emocije, kojih vam u sadašnjem partnerstvu nedostaje – želite se ponovno osjećati živima.

Druga strana ovog odnosa je krivnja. Zato je iznimno važno da svoje djelovanje uskladite s vlastitim vrijednostima.

Razmislite što biste očekivali da vaš partner učini da je u sličnoj situaciji.

Ova introspekcija im je ključna kako bi razumjeli dubinu vaše predanosti i iskrenost vaših postupaka. Zapitajte se što vam je važnije – emocionalna ispunjenost ili predanost i povjerenje?

Ova neizvjesnost može biti više od privremenog iskušenja – može biti ključni pokazatelj da je vrijeme da ponovno razmislite o vezi u kojoj se trenutno nalazite.

Razmislite o otvorenom i iskrenom razgovoru s partnerom o svojim osjećajima i željama.

Vrlo je važno da u ljubavi tražite sreću i zadovoljstvo. Nije grijeh staviti svoje potrebe na prvo mjesto.

Najvažnije je da brinete o sebi i partneru te da vaši postupci budu u skladu s vašim iskonskim vrijednostima i željama.

Jarac

djevojka-zima-srcedjevojka-zima-srce

Vaša urođena otpornost daje vam sposobnost da ne bježite od drame u svom životu.

Međutim, misao o tajnoj aferi obuzela je vaš um. To sigurno nije odluka koju donosite olako, s obzirom na to da duboko cijenite partnerovu odanost.

Ipak, postoji dio vas koji se osjeća zarobljenim u ovoj bizarnoj želji i uvijek ste svjesni unutarnjeg sukoba koji tinja u vama.

Raspon emocija koje osjećate u ovoj fazi može varirati od krivnje preko divljenja do osjećaja slobode.

Vođeni ste impulsima svog srca i najdubljim željama, često zanemarujući potencijalne posljedice takvih postupaka. Dobri ste u smišljanju uvjerljivih izgovora.

Ovaj se pristup može činiti uspješnim i hrabrim u ovom teškom trenutku, međutim, nije bez rizika.

Može se činiti vrlo primamljivim prepustiti se trenutku. Ali ne možete se vječno skrivati, a spontano popuštanje moglo bi vas previše koštati.

Razmislite o iskrenom razgovoru s partnerom. Dok plovite ovim nesigurnim vodama, zapamtite da izbori koje sada donesete mogu imati dugoročne posljedice na vašu ljubav i osobni život.

Riba

Vaša priroda vas često navodi da ideju nevjere tretirate s određenom dozom nonšalancije.

Pomisao da ćete biti otkriveni u preljubu neće vas nužno uplašiti, no niste spremni prihvatiti taj rizik.

Otkrivate da je vaša trenutna veza postala frustrirajuća zbog monotonije, nedostatka uzbuđenja, avanture pa čak i strasti, ostavljajući vas žudnju za nečim više.

Zato vas privlači ideja o tajnoj romansi, prvenstveno zbog fizičkog užitka. Tražite nekoga tko može ponovno zapaliti romantičnu iskru, učiniti da se zaljubite i učiniti da se osjećate istinski cijenjenima.

Ipak, razmislite prije nego što običnu zaljubljenost pretvorite u nešto više. Jednostavna večera, film ili razgovor mogu učiniti da se osjećate sjajno.

Međutim, prije nego krenete tim putem, trebate uroniti u proces introspekcije. Razmislite o tome što nedostaje vašoj trenutnoj vezi.

Otvoreni razgovor o vašim željama i potrebama s partnerom može utrti put vezi bez rizika i potencijalnog slomljenog srca koje afera donosi.

Zapamtite dobro – tajna romansa može imati opojnu privlačnost, međutim, povjerenje i razumijevanje u vezi ono je što uistinu donosi trajnu sreću.

Odvojite li vremena da razgovarate o svojim potrebama izravno s partnerom, ne samo da ćete sačuvati postojeći odnos, već će on postati dublji i ispunjeniji.

Žene rođene u ovim godinama su fatalne, muškarci za njima gube glavu i ne mogu im odoljeti


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima