4 znaka će osjetiti svu snagu punog Mjeseca 27. studenog, vrijeme je za kozmički rasplet

4 znaka će osjetiti svu snagu punog Mjeseca 27. studenog, vrijeme je za kozmički rasplet

Blagdanski kaos bacit će vas u vrtlog avantura, a odluke ćete donositi ovisno o danom trenutku isključivo na temelju vlastitog instinkta.

Uskoro dolazi Pun Mjesec u studenom, poznat i kao “Dabrov Mjesec” i to će biti vrijeme da svi horoskopski znakovi zastanu i razmisle o svojim postupcima u prethodnom razdoblju.

“Dabrov Mjesec” rasvijetlit će sva neodgovorena pitanja koja ste pokušali pomesti “pod tepih”, a kako se približava Pun Mjesec u Blizancima, promjenjivi znakovi poput Djevice, Strijelca, Riba i spomenutih Blizanaca osjetit će pristup novim spoznajama koje će im omogućiti jasnoću i pojašnjenja koja već dugo traže.

Što znači “Beaver Moon”?

Mjesec dabrova pojava je koja se vraća svakog studenog i razdoblje je u kojem dabrovi traže sklonište u koje će pohraniti prikupljenu hranu tijekom zime. “Dabrov Mjesec” ove godine dostiže svoj vrhunac 27. studenog i imat će utjecaj prvenstveno na spomenute promjenjive znakove Zodijaka.

Blizanci (21. svibnja – 22. lipnja)

Za vrijeme Punog Mjeseca sva vaša pitanja i prethodni koncepti doći će do izražaja 27. studenog u vašoj prvoj kući samoizražavanja. Iako ste primarno znatiželjni što se događa u svijetu oko vas, ovaj put ćete imati potrebu intenzivnije razmišljati o svojim trenutačnim interesima koji ne moraju nužno biti usmjereni prema van.

Jeste li uvjereni u sve ono što ste smatrali neupitnom istinom? Ako sumnjate u točnost informacija, možda je pravo vrijeme da dublje istražite činjenice.

Idealno je vrijeme da se posvetite knjigama i čitanju, kako ne biste zauvijek samo upijali informacije koje dobivate. Razvijati kritičko mišljenje.

Djevica (21. kolovoza – 22. rujna)

Ovog 27. studenog, Pun Mjesec u Blizancima će rasvijetliti sva ona pitanja koja trenutno imate u vezi s vašom karijerom i profesionalnim razvojem.

Osjećat ćete potrebu podijeliti važna znanja i sve detalje sa svijetom oko vas. Razmislite o otkrivanju statusa i detalja vezanih uz vašu trenutnu ulogu na radnom mjestu.

U ovom astrološki uzbudljivom razdoblju bit će vam dostupno obilje novih informacija vezanih uz vaš posao.

Strijelac (22. studenog – 19. prosinca)

Pozornost prema vašim romantičnim vezama i partnerstvima bit će obasjana punim Mjesecom u Blizancima, a time će u prvi plan izbiti mnoga pitanja koja si postavljate, a tiču ​​se emotivnog i ljubavnog polja života.

Ako niste sasvim sigurni kamo vas neka veza vodi, 27. studenog je savršen dan da započnete takav razgovor s dotičnom osobom.

Nemojte se bojati postavljati teška pitanja jer je vrlo vjerojatno da će vaš partner biti mnogo otvoreniji za odgovore nego inače.

Ribe (20. veljače – 20. ožujka)

Kako se pun Mjesec u Blizancima približava svom vrhuncu, energiju ćete usmjeriti na neodgovorena i neriješena pitanja, ali i na nedovršene ideje koje se tiču ​​vašeg obiteljskog života.

Na vrhuncu, 27. studenog, osjetit ćete snažnu potrebu da preispitate status trenutnih životnih planova.

Budući da vas očekuju važni razgovori u obiteljskom okruženju, vjerojatno ćete se osjećati neobično otuđeno i povučeno od vanjskog svijeta.

No, to neće predstavljati posebnu brigu jer će svi ti razgovori unutar obitelji biti dovoljno intenzivni da zaokupe vašu pažnju i zanimanje.

Svaki znak Zodijaka do kraja godine mora naučiti važnu lekciju i rasterećeno ući u 2024.


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima