Bik, Lav, Ribe, Djevica, Vaga i Rak uvijek se brinu za svoje najmilije i prvi će priskočiti u pomoć

Bik, Lav, Ribe, Djevica, Vaga i Rak uvijek se brinu za svoje najmilije i prvi će priskočiti u pomoć

Altruizam i sposobnost brige za druge je ono što nas čini ljudima. A neki od nas su skloniji nesebičnom ponašanju. Uvijek prvi priskoče u pomoć i pruže ruku svakome u nevolji.

Astrolozi kažu da je šest znakova sklonije srdačnosti i altruizmu, a poredali su ih od velikodušnosti do potpune nesebičnosti.

Bik

Ovaj znak voli znati da se na njih možete osloniti. Oni su nevjerojatno pouzdani i pružit će vam podršku kao nitko drugi. Bik uvijek želi da se svi osjećaju dobrodošlo i ugodno.

Briga o drugima pričinjava im zadovoljstvo i nikada ne očekuju zahvalnost ili bilo što zauzvrat.

Lav

Unatoč tome što Lavovi važe za ljude koji se vole razmetati, imaju i veliko srce. Malo se ljudi može mjeriti s njihovom velikodušnošću. Često koriste svoje prirodne vještine vođenja kako bi zaštitili interese drugih.

Predstavnici znaka spremni su učiniti sve kako bi razveselili ljude i pokazali im svoje najbolje strane. Lavova dobra djela kreću se od širokih gesta do iskrenih komplimenata.

Riba

Kao vodeni znak, prirodno je da Ribe daju sve od sebe za svoje voljene. Najveću radost im donosi nesebičnost, pa su je spremni bezgranično pokazati.

Međutim, zbog toga mogu imati problema s postavljanjem vlastitih granica. Često jednostavno ne znaju reći “ne” i mogu žrtvovati svoje planove za dobrobit drugih. Ribe sanjaju o svijetu u kojem su svi sretni, iako je to nerealno.

Djevica

Ništa ne ispunjava Djevicu više od prilike da nekome pomogne. Zato se predstavnici ovog znaka često mogu naći među sindikalnim vođama. Spremni su biti tamo čim se ukaže potreba.

U isto vrijeme, Djevice su u stanju pružiti praktičnu pomoć. Imaju veliku pozornost na detalje i mogu predvidjeti što vam treba prije nego što to i shvatite.

Vaga

Vage žive da usrećuju druge ljude. Važno im je da se svi u njihovoj okolini osjećaju cijenjenima i željenima. Da bi to učinili, odriču se vlastitih želja i čine sve kako bi izbjegli sukobe.

Ponekad znaju otići predaleko u samopožrtvovnosti. Ali puno veću nelagodu izaziva osjećaj da su mogli dati više, a nisu.

Rak

Nema sumnje da je Rak najnesebičniji znak zodijaka. Briga im je prirodna poput disanja. Njihova osjetljivost prelazi sve granice i spremni su brinuti se za druge bez prestanka. Duboko vole svoju obitelj i prijatelje i obično su ti zbog kojih svaka veza u njihovom životu funkcionira.

Najzanimljivija stvar u vezi s Rakovom nesebičnošću je to što im je to toliko prirodno da to ne smatraju izborom – oni su jednostavno oni koji jesu.

Vaga, Škorpion i Jarac imaju najjaču intuiciju, najbolje “čitaju” i procjenjuju ljude


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima