BIZARSKA OVISNOST! Obožava jesti baby puder!

27-godišnja Dreka Martin iz SAD-a voli ili bolje rečeno obožava jesti Johnson’s baby puder. Dreka je razvila sklonost jedenju dječjeg pudera nakon što ga je upotrijebila na svojoj djeci nakon tuširanja. ….

Ono što je u početku počelo kao rutina nakon tuširanja prije otprilike 10 godina, razvilo se u ovisnost. Martin, koji živi u New Orleansu, Louisiana, konzumira bocu od 623 g dnevno. (22 oz) Johnson’s Aloe & Vitamin E, troši nevjerojatnih 4000 dolara godišnje na svoju bizarnu ovisnost o puderu.

Martin je spomenula svoje oduševljenje osjećajem pudera koji se topi u ustima, preferirajući ga u odnosu na običnu hranu unatoč upozorenjima proizvođača proizvoda i zabrinutosti koju su izrazili prijatelji i obitelj. Ipak, naglasila je da se tijekom trudnoće suzdržavala od pudera.

Tvrtka Johnson ističe da je njihov dječji puder namijenjen ‘samo za kožu’ i savjetuje da se ne konzumira! Martin je također izrazila zabrinutost da bi njezin sin mogao razviti ovisnost nakon što je svjedočio njenom korištenju tijekom kupanja.

Gospođa Martin priznaje da se bori s vrlo bizarnom ovisnošću, odnosno poremećajem prehrane koji karakterizira prisila na unos neprehrambenih proizvoda poput krede ili boja.

Kao majka, priznaje da je konzumaciju praha na bazi kukuruznog škroba skrivala od svojih bližnjih. Unatoč svim naporima, obeshrabrena je njihovim razmišljanjem i zabrinuta zbog njihovih zdravstvenih problema.

“Volim jesti baby puder. Okus je točno onakav kakav miriše. To je samo nešto što radim kako bih se nosio. “Zbog toga se osjećam dobro i sretno”, rekla je gospođa Martin.

“To je ovisnost koju pokušavam zaustaviti, ali jednostavno ne mogu. Kad se toga sjetim, krene mi voda na usta. Došlo je do te točke da sam jela baby puder i nije me bilo briga jedem li pravu hranu.” Piše Times Now News

Dodajući: “Da sam birala između prave hrane i baby pudera, izabrala bih baby puder.” Potrošio bih svoj posljednji dolar na zakladu jer mi je toliko potrebna. Tajila sam to od mame mjesec dana, ali je pitala zašto se baby puder tako brzo troši. Obično smo imali bočicu dva mjeseca i bila je potrošena za tjedan dana, pa je imala osjećaj da nešto nije u redu.”

“Pokušala sam to sakriti od svih, ali to radim često i neću moći pričati kad su mi usta puna. Pitaju što imam u ustima, a ja im kažem da je to dječji puder. Prijatelji i obitelj mi govore da prestanem i da je to loše za moje zdravlje.”

“Ponekad me uzruja kad me osuđuju. Kad se zabrinu, želim prestati, ali nije tako lako. I dalje se šuljam uokolo i radim to a da nitko ne vidi. Jednostavno ne mogu samo prestati.” rekla je na kraju intervjua za Mirror.

Ovaj bizaran slučaj sličan je slučaju ovisnosti o puderu koji smo prije nekoliko godina objavili na našoj zanimljivoj stranici u ovom članku

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

BIZARSKA OVISNOST! Obožava jesti baby puder! BIZARSKA OVISNOST! Obožava jesti baby puder!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima