back to top

Dnevni horoskop za 28.03.2024.

Ovan


Suočićete se sa situacijama koje će testirati vaš intelekt, emocionalnu izdržljivost i snagu. Provjeravajte tačnost i vjerodostojnost informacija. Mogli bi vam promaknuti detalji zbog kojih će vas neko kritikovati. Otkrićete da vam neko radi iza leđa i efikasnim djelovanjem zaštititi svoj ugled i ostvarene rezultate.

Bik

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Pazite šta kupujete i dobro razmislite koliko možete potrošiti. Dnevni raspored uredite tako da ne trpi ni posao, a ni privatni život. Drsko ćete reagovati na pokušaje kolega koji vam se miješaju u posao, a ni kritike nadređenih nećete mirno podnijeti. Prije nego bilo šta kažete, razmislite kakve to posljedice može imati.

Blizanci

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Sposobnost brzog pronalaženja izlaza iz složenih situacija pridonijeće osjećaju zadovoljstva. Istaknućete se ako radite posao vezan za medije, organizaciju i umjetnost. Probudite svoje talente, budite kreativni i maštoviti. Teško ćete se oduprijeti nagonu za trošenjem bez pretjerano pametnog razloga.

Rak

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Izbjegavajte otvorena suočavanja, smireno podnesite neminovno i neodgodivo. Moguću napetost shvatite kao privremeno stanje, a situacijama nemojte pridavati nezasluženi značaj. Ako ste planirali obaviti veću kupovinu, izbjegavajte nekontrolisano “peglanje” kartica. Ne ostavljajte ništa za posljednji trenutak, jer bi vam neplanirane obaveze mogle sve poremetiti.

Lav

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Poslužite se lukavošću ako je to jedini način da osvojite simpatiju. Nemate šta izgubiti, a moglo bi se dogoditi da druga strana pozitivno reaguje. Posao obavljajte predano i s mnogo ambicije, jer rezultati neće izostati. Uveseljavaće vas posjeta mjestima koja pružaju dobru zabavu ili gdje možete sebi nešto lijepo kupiti.

Djevica

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Bez obzira na vrijeme i porodične prilike, posvetite dio dana prijateljima, naročito onima koji trebaju vaš savjet i podršku. Očekujte priliv novca na računu. Moguća je uplata honorara ili podmirenje duga. Večernji izlazak pokrenuće lavinu neočekivanih događaja, moguće i u vezi sa starom ljubavi.

Vaga

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Dan je pogodan za razgovore s ljubavnim partnerom i pronalaženje raznih životnih rješenja. Bićete jaki na riječima, djelovati ozbiljno i buditi povjerenje drugih. Ne dopustite da ogovaranja utiču na utisak koji imate o svojoj simpatiji. Ako se vama sviđa, nije bitno šta neko drugi misli o tome.

Škorpija

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Poželjećete obnoviti raskinutu ljubavnu vezu, ali druga strana neće biti spremna na taj korak. Suzdržite se od takvih akcija, jer nećete imati dobar osjećaj za vrijeme, a ni za odabir riječi. Nepredviđene okolnosti u bližem okruženju, komšiluku ili kancelariji, poremetiće vam planove. Moraćete priskočiti u pomoć prijatelju, rođaku ili komšiji.

Strijelac

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Očekuje vas mnogo ugodnih trenutka. Možete se nadati srećnim promjenama u ljubavnom životu, manjem novčanom dobitku ili uplati honorara. Obaveze prema prijateljima, rodbini, ali i ukućanima, oduzimaće vam mnogo slobodnog vremena. Ipak, sve ćete obaviti na vrijeme. Obavite s djecom povjerljivi razgovor.

Jarac

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Suzdržite se od uplitanja u privatni život drugih ljudi, osim ako je riječ o prijateljskoj pomoći. Ukoliko imate porodičnih obaveza, ne pokušavajte se izvući slabim izgovorima, jer ćete cijeli dan provesti u napetoj atmosferi. Budite oprezni u kontaktu s nepoznatima, a ako krećete na put, dobro provjerite jeste li ponijeli sve što vam je potrebno.

Vodolija

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Sve što ste zacrtali da ćete uraditi, odvijaće se nesmetano. Komuniciraćete otvoreno i spontano pa ćete lako sklapati poznanstva. Zahvaljujući savjetu prijatelja, poći će vam za rukom da dokučite rješenje ljubavne situacije. Rodbina bi vam mogla najaviti posjetu ili ćete se vi spremati na put.

Ribe

Dnevni horoskop za 28.03.2024.
Finansijska pitanja su vam stalno na pameti, ali ipak se lagano opustite, jer je rješenje na pomolu. Ma kako se vama činilo daleko, stvari su se počele kretati u vašem pravcu i pripremite se na dobar završetak nekih poslova.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima