back to top

Stigao je do sada najjači retrogradni Merkur koji će “izuti cipele” 4 znaka Zodijaka

Stigao je do sada najjači retrogradni Merkur koji će "izuti cipele" 4 znaka Zodijaka

“Retrogradni Merkur” jedna je od najkontroverznijih pojava u astrologiji i obično se povezuje s negativnim i izazovnim razdobljem.

Tijekom prividnog retrogradnog gibanja Merkura, čini se kao da se planet najbliži Suncu kreće unatrag, za što su stari astrolozi vjerovali da uvelike utječe na naše živote.

Ovaj put Merkur u retrogradnu fazu ulazi 1. travnja u 11.14 sati, a iz nje izlazi 25. travnja u 13.54 sati. Prvo će to biti u Ovnu, a zatim u Biku.

Na koga će ovaj retrogradni Merkur najviše utjecati?

Blizanci

Budući da komunikacijama vlada znak Blizanaca, koji je pod velikim utjecajem Merkura, osobe rođene od 21. svibnja do 20. lipnja mogu očekivati ​​dosta problema vezanih za ovo područje.

To znači da možete izgubiti telefon ili doživjeti kvar, da možete izgubiti važnu e-poštu. Pazite kako se izražavate kako vas ne bi optužili za ogovaranje.

Rak

Ako ste rođeni između 21. lipnja i 22. srpnja, možete očekivati ​​manje probleme kod kuće.

Najčešće se ne radi o životno važnim stvarima, ali nije isključeno da će vam ručak zagorjeti, biljke istrunuti, računi kasniti, aparati se pokvariti…

Djevica

Za osobe rođene od 23. kolovoza do 22. rujna retrogradni Merkur donosi brojne izazove, posebice na radnom mjestu.

Očekuju vas kašnjenja, kašnjenje i sami, kvarovi na opremi s kojom radite i mrzovolja među kolegama. Prije predstavljanja svog rada, svakako još jednom provjerite jeste li sve napravili ispravno.

Strijelac

Osobe koje su rođene od 23. studenog do 21. prosinca ne bi trebale putovati u ovom razdoblju, a astrolozi im savjetuju da odgode svako putovanje koje mogu jer postoji mogućnost da vam putovanje bude otkazano u zadnji čas, da dođe do kvara vozilo, promašiti smjer…

Trebat će vam puno strpljenja čak iu gradskoj vožnji.

Izvor: Stil

Strijelac, Blizanac i Vodenjak mijenjaju partnere kao čarape dok ne pronađu pravu ljubav


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima